Treningsweekend i Sogndal 2010

 

Atter en gang skulle ENK Damelag på treningsweekend, og denne gang bar det til Sogndal. Dette skulle vise seg å bli en vellykket helg med trening, kamp, morsomheter og ikke minst få bygget ett godt samhold i laget.

 

Det var motiverte og blide ENK spillere som satte seg på båten torsdag ettermiddag. Det skulle fort vise seg at de nye hospitantene ikke er særlig beskjedne og stille av seg. Dansing på båten, høylytte stemmer, men godt humør bar preg på båtturen, mens de mer rutinerte ENK spillerne holdt seg rolig og balanserte. Vi fikk en varm velkomst av en artig kar, Lars. Han var en humørfylt og engasjert person som følget nøye med på treningene våre. Til sammen fikk vi gjennomgått 4 treninger og 1 kamp. Det skulle ikke bli noen avslappende og rolig helg fant vi fort ut. Torsdag kveld fikk vi den fryktelige nyheten, neste dag skulle starttesten ta plass i treningsprogrammet.

     

 

Morgentreningen gikk fint for seg, selv om det var mange trøtte tryner som møtte i Sogndal hallen fredag morning.. Ettermiddagstreningen var en del hardere, men når de fjorten minuttene var gått og resultatene var senka godt inn, var det godt å kunne hoppe i dusjen å ta en velfortjent bowlingsrund.
Resultatet av fredagens to treninger viste seg å gi resultater på kampen dagen etter. Vi gikk ut på banen, klare på våre arbeidsoppgaver. Flere spillere skrev seg på scoringslista og sluttresultatet stod 7-1.

 

Bowling og pizza var Fredagskveldens underholdning. Der vi fikk møte litt andre sider av vår kjære trener. Vi fikk oppleve Marius sin svake side, bowling. Vi fikk også se de irriterte og frustrerte sidene av Lene og Marius da maten ikke stod klar på bordet når den skulle!

 
Lørdagens underholdning ble bytta ut med et spennende foredrag av Magne. Her ser vi hvor viktig det er å sette pris på hverandre, å gi hverandre skryt og oppmerksomhet!   

 

Helgen blei en suksess, både på treningssiden og den sosiale delen. Vi tar med oss det positivet heim igjen, og setter nå kurs mot mandagens kamp mot AB i junior NM J

Bilder finner du her 

Takk for helgen, Jenter J

 

(skrevet av Henriette)