Kampreferat ENK Damer 2010

 

Vinterserien

Dato: 6.april

Lag: ENK - Åsane

Sted: Seim

Resultat: 4-1

Målskårere: Helene, Amanda, Anna og Bente

De som var med: Amanda, Andrea, Anna, Aslaug, Bente, Birthe, Carro, Helene, Henriette, Karianne, Karoline, Kathrine, Malin J, Malin S, Renate, Solvor og Åsne

Det ble en velfortjent seier mot Åsane med 4-1 i vinterserien. Kampen ble spilt i idylliske omgivelser i den vakre bygden Seim tirsdag 6.april med tidligere ENK-spillere Silje Paulsen og Sigrid Johansen på motsatt banehalvdel. Vi stilte med tilnærmet full tropp for første gang den sesongen og var trygge på at dersom alle gjorde sine arbeidsoppgaver riktig ville vi by Åsane god motstand.

 

Åsane kom best i gang og hadde ballen mest de første fem minuttene men etter det dreide det meste seg om ENK selv om Åsane fikk den første store målsjansen etter femten minutters spill. Den stødige dommeren Atle Reiersen dømte frispark til Åsane på bare seks meters hold på grunn av tilbakespill til keeper. Frisparket blir i midlertidig reddet av en oppvakt Malin.

 

Dette gir oss en god vitamininnsprøyting og når Karianne blir taklet i overkant hardt utenfor 16-meteren så er det klart for 1-0. Et kort frispark ender hos Helene som fra 18 meters hold setter ballen i motsatt vinkel :) Vi fortsetter å spille vårt spill og vi produserer store muligheter uten å få uttelling før Amanda og Anna sier at nok er nok.

Amanda blir spilt igjennom, runder keeper og setter ballen enkelt i mål mens Anna på hel volley fra 25 meter sender ballen inn tre millimeter under tverrleggeren . Resultatet 3-0 sto seg til pause.

Andre omgang blir som første med mange eventyrlige sjanser vi bør sette men det er Bente som blir den eneste med uttelling i denne omgangen etter en fin enkeltprestasjon. Åsane reduserer etter hvert til 4-1 men var aldri noen trussel i denne kampen og presterte nok noe under det de vil gjøre i serien.

 

Vi viser i denne kampen at dersom hver enkelt og lagdelene gjør ting slik vi har terpet på den siste tide så skal vi bite godt fra oss i serien.

Samtlige spillere kan være fornøyd med innsatsen og det er betryggende å se at vi har en jevn tropp der alle kan bidra