EIL/NBK/Kvernbit Damer / Jenter arkiv

Nyhetsarkiv 2007 januar - juni

 • 30.06.2007: NBK sine småjenter er klar for semifinalen i Sognefjord Cup etter å ha gått videre på cornere mot Os. Det var i følge Svein Jarle en jevn kamp men slett ikke ufortjent at NBK jentene tok seg videre. Før kvartfinalen  i dag ble Hafslo beseiret med 3-0 etter ett mål av Kaisa og to av Linda. Tidligere i dag slo de Jølster med 3-2 i en spennende og intens kamp. Jølster ledet to ganger men NBK-jentene kom tilbake og sikret seg seieren etter ett mål av Linda og to av Monika. Semifinalen spilles søndag formiddag.

 • 29.06.2007: NBK deltar i 7er klassen F for småjenter i Sognefjord Cup denne helgen. De vant første kampen med 8-3 over Skogsvåg i dag tidlig. Linda vet fremdeles hvor målet står og satt inn fem i denne kampen. Lagets andre kamp i dag var mot Lindås og NBK vant 2-0 etter nye to mål fra Linda. Neste kamp er i morgen tidlig 0850 mot Jølster som kom på andre plass i turneringen i fjor.

Linda scorer mål i Sogndal :-)

 • 28.06.2007: Flaktveit sin kamp mot Nymark i damer 4.div som skulle vært spilt i kveld er utsatt til august.

 • 28.06.2007: NBK arrangerer fotballskole fredag 10.august, lørdag 11.august og søndag 12.august. Spillere fra som er medlem i NBK som deltar som instruktører fredag og lørdag er: Agnete, Andrea, Aslaug, Bertine, Heidi, Helene H, Helene D, Ida, Lena, Lene, Marte, Mette, Sigrid, Solvor og Susanne. Søndag er de fleste i Åsane for å spille damekamp mot Flaktveit :-)

 • 26.06.2007: Spillermøte tirsdag 26.juni kl 1900 i klubbhuset ved gressbanen. Det blir servering av pizza og vi går igjennom spillestil, treninger, tilbakemeldinger til enkeltspillere og lagdeler og prioriteringer damelag/jentelag for høstsesongen. Hva er målene våres og hvordan skal vi komme dit. Referat fra spillermøte 26.juni (Send Marius en SMS eller epost med ønsket passord. Brukernavnet vil være draktnummeret ditt)

 • 26.06.2007: Karianne har hatt en grei sesong for jenter elite og damelaget så langt. Fra å spille i andre divisjon forrige sesong har hun hatt få problemer med å ta steget videre gjennom mye trening og seriøs satsing. I sin første vårsesong på dette nivået er hun toppscorer både for jenter elite og damelaget med henholdsvis 8 og 9 mål. Hun har som en ekstra bonus blitt tatt ut til å delta på Arna Bjørnar sin sommerproffuke. Her får hun sammen med fylkets mest talentfulle 92era trene med Arna Bjørnar sitt toppserielag sin trener Morten Kalvenes og får et godt innblikk i hva som kreves for å nå langt. Det vil være to økter for dag og  har en varighet på seks dager. Lykke til Karianne :-)

Carro og Karianne har laget 28 seriemål i år :-)

 • 26.06.2007: Noen har spurt etter litt info vedr hotellet vi skal bo på i Göteborg. Her kan du lese litt

 • 22.06.2007:Damelaget slo Fotlandsvåg 6-0 i vårsesongens siste kamp borte på Osterøy. Vi er da bare ett poeng bak Hordabø i det vi tar ferie i to uker. Treningene starter opp igjen mandag 9.juli med tanke på Gothia Cup og mandag 30.juli for oppkjøring til høstsesongen.

 • 21.06.2007: Da er kampene i Jenter Elite ferdig for vårsesongen. Arna Bjørnar vant på bedre målforskjell enn Tertnes som tok andre plassen. Med fem poeng bak de to lagene kom NBK/Kvernbit på femteplass mens tredjeplassen var tre poeng unna. Det begynte bra mens vi etter kampen mot Tertnes ikke har fått den ønskede uttellingen som kunne skaffet oss flere poeng. Med tanke på at det er de beste lagene i Hordaland vi har møtt denne våren og at det totalt er over 80 jentelag med i seriesystemet skal vi allikevel være brukbart fornøyd. Vi har fremdeles en del å gå på spillemessig og håper at vi kan øke prestasjonene ennå noen hakk når høstsesongen begynner.

 • 20.06.2007: Vi ønsker å evaluere alt det vi har gjort denne vinteren og vårsesongen og vil gjerne ha et spillermøte på tirsdag kl 1800 i klubbhuset på Knarvik. Vi tenkte å bestille pizza og ta opp ting som spillestil, treninger, tilbakemeldinger til enkeltspillere og lagdeler og prioriteringer damelag/jentelag for høstsesongen. Hva er målene våres og hvordan skal vi komme dit. Håper flest mulig kan være med på dette og vil ha tilbakemelding på det på treningen i morgen.

 • 19.06.2007: Jentelaget spilte sin siste kamp i vårsesongen med bortekamp mot Varegg/Sandviken tirsdag 19.juni . Vi tapte 4-1 etter å ha lagt under 2-1 ved pause. Ut i fra spill og muligheter var dette i overkant men når vi slipper inn noen enkle mål og er noe planløse fremover blir det vanskelig. Midtbanen vår var bra i deler av spillet men i siste tredjedelen stopper det ofte opp. Silje var god på midten og slo mange kloke pasninger. Bertine jobbet godt og  lager et flott mål mens Vilje var et mareritt for Sheril etter at hun kom inn. Bra jobbet Vilje :-)Det er en god attest for en back når kantspilleren ber om å få bytte side :-)

Vilje gjorde sin beste kamp for Elite

 • 18.06.2007: En del av jentene tok Nordlitesten ble trening på Fossemyra mandag 18.juni. Av de 12 som løp var 26 runder det beste mens gjennomsnittet var på 22,5. De fleste lå på 22-23 runder. Et resultat vi er bra fornøyd med. De som ikke løp tirsdag tar testen på onsdag.

 • 18.06.2007: Den nye kunstgressbanen vil stå ferdig en måned før tiden og skal dersom alt går etter planen være klar i midten av juli. For at dette skal kunne gå trenger NBK dugnadshjelp til klargjøringen i perioden 29.juni til 10.juli. Det blir delt inn i skift på fire timer, 8-12, 12-16 og 16-20. Ta kontakt med Rune Soltvedt på tlf 40244260 dersom du kan delta. Trond Mohn har gitt 14 millioner til prosjektet så det hadde vært en fin signaleffekt om at vi setter stor pris på gaven med stort oppmøte på dugnaden.

 • 17.06.2007: Mia har bursdag søndag 17.juni :-) Gratulerer med dagen Mia!

 • 17.06.2007: Grilling ute hos Mette søndag 17.juni :-) Bussen går 1650 fra Knarvik. Ta med grillmat og sånt samt badetøy for de tøffe

 • 15.06.2007: Hordabø slo som ventet Varegg/Sandviken i går og leder nå 4.div med fire poeng med en kamp mer spilt. Vi møter Fotlandsvåg/Osterøy i vår siste kamp på vårsesongen, en kamp vi bør vinne for å henge med i teten.

 • 15.06.2007: VIKTIG: For at vi skal på et tidlig tidspunkt kunne legge opp en fornuftig oppkjøring frem mot damelagets viktige seriekamp mot Flaktveit 12.august trenger vi å vite når dere er på ferie. I tillegg vil dette hjelpe til med å legge opp en treningsplan i sommer. Gi Marius en tilbakemelding på dette så snart så mulig. Treningene vil foregå på kveldstid slik de som jobber skal kunne rekke de fleste. Vil også vite om det er noen som er bortreist 12.august og som dermed ikke kan være med. Her er en oppdatert liste over de som har gitt beskjed. Alle må få gitt svar på dette før treningen onsdag.

 • 15.06.2007: Det omtalte lagbildet som skal inn i Strilen blir forsøkt tatt onsdag 20.juni før treningen

 • 14.06.2007: Poengrøveri var det mange som sa etter 3-3 mot Fana i kveld. Det er mulig det, vi hadde de fleste og største sjansene og minst ett langskudd var åpenbart inne. Men når vi ikke setter mulighetene og i tillegg ikke er så trygge som vi pleier bakover så får vi som fortjent. Det viktigste er allikevel at vi faktisk kommer til så mange sjanser som vi gjør. Det vil før eller siden løsne og da vil målene renne inn. Garantert! Vi fikk en dårlig start når Fana allerede etter 5 min tar ledelsen før vi hadde fått "satt" laget, vi fulgte ikke med på løpene og ble straffet for det. Men jentene viste styrke og ansvar og gikk umiddelbart i angrep og presset Fana bakover og ville ha mål. Slik innsats lønner seg og to minutter senere står det 1-1 etter etter scoring fra Linda. Så følger 20 minutter hvor vi har full kontroll og spiller ut gjestene. Midtbanen har full kontroll og forer spissene med muligheter. Linda fortsetter å score når det massive presset gir uttelling etter 10 minutters spill og vi har i denne perioden flere store sjanser. Sigrid sitt langskudd via tverliggeren var utvilsomt inne uten at dommeren var enig i det. Men Silje ville også vise frem skuddfoten og fra langt hold sender hun av gårde et skudd som keeper er sjanseløs på. Etter denne scoringen slukner vi litt, det blir for stor avstand på midtbanen og Fana får komme i overtall mot oss flere ganger. Mot et så godt lag straffer det seg før eller siden og etter 29 minutter reduserer gjestene til 3-2 som står seg inn til pause. Vi ble enig i pausen om å jobbe hardere, holde midtbanen samlet og forsøke å styre kampen igjen. Som i første omgang fungerte dette bra de første 20 minuttene men vi sløser med mulighetene vi skaper og når Fana etter 21 minutters spill utligner til 3-3 jevner kampen seg ut igjen. Scoringen var bra den med et hardt skudd fra 16 meter helt ute i hjørnet men vi går på to enkle skuddfinter og selger oss i trekkene før. Vi har noen store muligheter etter dette uten å lykkes og kampen ender noe skuffende uavgjort. Linda laget to i dag og Silje ett på en perle fra 27 meter :-) Vilje spilte sin første hele omgang på jente elite og viste hun er en jente som fortjener flere sjanser på dette laget. Bra Vilje!

Generasjonsskiftet er begynt :-) Linda og Vilje foran veteranene Sigrid og Helene

 • 14.06.2007: Kamp for jentelaget på Knarvik Gress torsdag 14.juni kl 1940 mot Fana. Oppmøte kl 1845 og vi bruker de svarte draktene. De som møter er: Bertine, Carro, Connie, Egzona, Helene D, Ingvild, Kari, Linda, Marielle, Marte, Mette, Sigrid, Silje, Solvor, Susanne og Vilje

 • 14.06.2007: NBK/Kvernbit 1.div spiller kamp borte mot Bergen Nord torsdag 14.juni kl 1815 på kunstgresset i Salhus. De som møter fra Jenter Elite er: Aslaug, Julie og Helene M. Oppmøte ved Nordhordlandshallen senest kl 1700

 • 13.06.2007: Helene M har bursdag i dag! Gratulerer så mye med dagen!! (Helene viser stolt frem det som Liverpool vant i år)

 • 13.06.2007: Treningsfri onsdag 13.juni

 • 12.062007: Det ble ett poeng for damelaget i kveldens kamp mot Nymark. Kampen endte 1-1 etter 0-0 ved pause. Vi slet i første omgang med presisjonen på det meste av det vi gjorde og ble løpende litt mye etter. Vi ble snytt for et mål i denne omgangen da Marianne helt feilaktig ble avblåst for offside. Andre omgang var betydelig bedre og vi fikk mer spillet vi ønsket til å sitte. Vi skapte noen gode muligheter vi normalt setter men det er Nymark som tar ledelsen 1-0 etter et balltap i midtbaneleddet og spissen lobber ballen over keeper og i mål. Vi kjører kampen etter dette og skaper et visst trykk mot hjemmelaget. Vi får ikke den uttellingen vi fortjener etter spill og muligheter og legger om til fire spisser når det er igjen 10 min. Nymark blir presset bakover og det er vanvittig fortjent når Karianne utligner til 1-1 når det er fem minutter igjen å spille. Vi fortsetter å presse men kampen ender 1-1. Et skuffende resultat ut i fra sjanser og spill spesielt i andre omgang men av og til lykkes man bare ikke. Og i dag var en slik dag. Men vi kommer garantert sterkt tilbake og det er ennå mange poeng og sloss om.

 • 12.06.2007: Nymark ønsket ikke å utsette kampen for damelaget tirsdag 12.juni. Vi må derfor spille denne kampen selv om det betyr at vi må klare oss uten de mellomste som er på klassetur og er opptatt med eksamensforberedelser. Vi skal uansett kunne stille et sterkt lag og skal gi Nymark kamp om poengene. Avreise fra Nordhordlandshallen klokken 1800. Kampen spilles på Krohnsminde kl 1940. De som møter er: Agnete, Andrea, Carro, Connie, Egzona, Heidi, Helene H, Ida, Karianne, Lene, Marianne, Marielle, Silje og Rebecca. Hvis Susanne Bo får fri fra jobb blir hun med og hvis ikke blir Lena tapet opp til å vokte.  Bertine er blitt sjuk og har meldt forfall. Vi bruker hvite drakter. Med seier går vi forbi Hordabø på tabellen og overtar førsteplassen igjen.

 • 12.06.2007: Puljeoppsettet for GothiaCup er klart i neste uke :-)

 • 11.06.2007: Trening mandag 11.juni kl 2000 på Fossemyra

 • 10.06.2007: Hordabø slo Flaktveit 4-3 borte i dag og er igjen på tabelltoppen to poeng foran ENK. Men vi har en kamp til gode. Det vil si at vi må ha tre poeng borte mot Nymark på tirsdag for å overta tabelledelsen igjen. Det blir en tøff oppgave med eksamensforberedelser for 10.klassingene og en del vekke på klassetur. Vi forsøker å få flytte kampen og håper å få det til.

 • 10.06.2007: NBK/Kvernbit 1.div tok søndag 10.juni en etterlengtet seier på Fossemyra etter å ha slått Radøy/Manger med 5-3. En fortjent seier der hjemmelaget ledet 4-0 ved pause. Karianne laget tre mål mens Monika satt inn de to andre. Spesielt  første omgang var veldig god med mye bra spill og ledelsen kunne lett ha vært både to og tre mål større. Alle "våres" ( Julie, Ingvild, Sigrid og Karianne) spillere bidro godt til seieren.

 • 09.07.2007: Jenter Elite spilte 1-1- mot Bergen Nord lørdag 9.juni på kunstgresset på Salhus . Første omgang var jevn med få målsjanser der begge lag først og fremst sikret seg bakover på banen. Vi ønsket før kampen å fokusere på det vi skal være gode til; tempo i midtbaneleddet, hurtig spill langs bakken og bruk av kant. Vi slet med å få formasjonen satt i første omgang og de gangene vi kom rundt ble innleggene for upresis. I andre omgang la vi om til 4-3-3 for å synliggjøre bredde bedre. Midtbanen fikk da et større ansvar mot Bergen nord sine fire men løste det godt. Vi tok over kampen og kom til flere nesten muligheter etter hvilen. Det var derfor fortjent når Linda etter et par forsøk blåser  ballen i mål fra tre meter etter 10 minutters spill av omgangen. Vi fortsatte å presse hjemmelaget uten at vi kom til de helt store mulighetene og Bergen Nord var alltid farlig på kontringer. Vi følte allikevel vi hadde bra kontroll på kampen selv om man aldri kan være sikker på 1-0. Når vi jakter mål kommer to så får Kari en eventyrlig mulighet til å punktere kampen etter å ha passert keeper på en gjennomløpning. Hvordan den ballen havnet inne på Fisketorget er en gåte..... Så på en av de mange og farlige kontringene sine så utligner hjemmelaget fem minutter før slutt. Vi legger om til tre bak og flytter Egzona opp som en fjerde spiss og var nær ved å få betalt for det ved et par anledninger. Men det endte 1-1 og vi skal ikke være så missfornøyd med det. Bergen Nord er et lag med mange gode kvaliteter og de jobber hardt for hverandre. Vi har nå spilt 9 kamper i den øverste divisjonen for jenter i Hordaland og har 6 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Med tanke på det kjøret mange av jentespillerne har vært igjennom med spill på damelaget, treninger, prøver, eksamen, klasseturer og andre aktiviteter er det rett og slett imponerende. Vi kan ikke regne med å spille ut og leke oss med de andre lagene i denne divisjonen og det er gjennom å møte god motstand uke etter uke vi blir bedre. Vi er blant de tre-fire beste jentelagene i Hordaland for tiden og med 31 jentelag i elite og 1.div er det vel ikke så ille :-) Med damelaget på andreplass med en kamp mindre spilt enn Hordabø men fremdeles ubeseiret (treningskamper inkludert) så står det ikke så ille til der heller. Og ja.. det er lov å være sliten nå, men det er bare en kort tid igjen så er det ferie og ladning av batterier :-) Vær stolt av det dere har oppnådd så langt jenter, det er vi. Helsing Arvid, Marius og Øystein.

 • 08.06.2007: NBK/Kvernbit jakter fremdeles sin første seier i 1.divisjon og søndag er det Radøy/Manger som står for tur hjemme på Fossemyra kl 1300. Vi stiller sterkt i denne kampen og fra Jente elite stiller: Aslaug, Julie, Ingvild, Sigrid og Karianne. De som da spiller både lørdag og søndag får treningsfri mandag. Laget bruker hvite Kvernbit-drakter denne kampen. Oppmøte er klokken 1200

 • 08.06.2007: Vi skal forsøke å få tatt et offisielt lagbilde av jentelaget og damelaget. Bildet skal blant annet brukes i Strilen i forbindelse med sponsorstøtteannonsen før Gothia Cup. Vi prøver å få dette til før treningen på onsdag 13.juni. Alle må da ta med både den svarte og den hvite drakten.

 • 07.06.2007: Damelaget slo enkelt Åsane med 6-0 på Knarvik Gress torsdag 7.juni og er med det på tabelltoppen :-) Før kampen visste vi at seier mot Åsane ville føre oss til toppen av tabellen der vi ønsker å være. Vi ville gå ut og styre kampen med høyt tempo og stor bevegelighet med mange gjennombrudd på kant. Vi lykkes delvis med det og spesielt Carro bidro med mange gode forsøk på sin høyre kant. Karianne åpnet scoringene med 1-0 etter kvarteret etter å ha blitt frispilt av Ida. Lene øker til 2-0 og 3-0 før pause på typiske Lene-mål. De som ikke vet  hva det er er hjertelig velkommen til neste kamp. Vi fokuserte i pausen på større tempo og mer resolutt opptrenden innefor 16-meteren når vi kommer til innlegg. Åsane gjorde alt de kunne for å drepe tempo i kampen og brukte mye tid på alle dødballer samt at sikkert hadde 25 bytter i løpet av kampen. Det ble derfor vanskelig for oss da det stadig var stopp i spillet og vi måtte vente helt til det var gått 25 minutt av andre omgang før vi øker til 4-0. En vakker scoring fra Helene D som fra 20 meter legger ballen i vinkelen. Karianne legger på til 5-0 på en bra heading før Marianne setter sluttstrek med 6-0 når det var igjen fire minutter. Vi ser viktigheten med å få laget opp en divisjon etter kamper som dette. Da slipper vi å møte lag som ikke er interessert i å vinne men bare begrense nederlaget. Carro gjorde en god kamp, la ned mye arbeid på sin høyrekant og kom med mange innlegg som kanskje vi burde tatt bedre vare på. I tillegg la som vanlig Lene ned en umennesklig innsats på midten og bidrar alltid både fremover og bakover på banen med sin herlige innstilling. Neste kamp er Nymark på Krohnsminde på tirsdag hvor vi skal stille godt forberedt og håper på tre poeng også der.

  

Midtbanegeneral Lene sammen med Agnete og kanskje banens beste Carro sammen med Sigrid som var tilbake etter skade

 • 07.06.2007: Damelaget spiller kamp mot Åsane torsdag 7.juni kl 1900 på Knarvik Gress. Vi stiller med full tropp denne gangen og følgende er med: Agnete, Andrea, Bertine, Carro, Egzona, Heidi, Helene D, Ida, Ingvild, Karianne, Lene, Marianne, Marielle, Marte, Mette, Sigrid, Silje og Susanne. Ida har bestemt at vi skal bruke hvite drakter i denne kampen. Mia, Julie og Aslaug spiller jentekamp for NBK/Kvernbit 1.div borte mot Åsane Jenter  samme dag kl 1940

 • 06.06.2007: Vi trener onsdag 6.juni på Fossemyra fra 1700-1830. Husk at Sandviken spiller mot Arna Bjørnar kl 1900 på Stemmemyren og at Silje skal trikse i den lokale "Triks deg til Kina" finalen i pausen.

 • 05.06.2007: Trening som vanlig på gressbanen tirsdag fra 1830 til 2000

 • 05.05.2007: Det har kommet noen spørsmål om treninger i sommer og slik det ser ut nå så gjør vi følgende: Etter serieslutt for vårsesongen så har vi en trening i uken i uke 26 og 27. Den uken vi reiser til Gothia Cup som er uke 28 trener vi mandag, tirsdag og onsdag mens vi skal forsøke å spille treningskamp torsdag 12.juli. Fredag reiser vi med nattoget til Göteborg :-) Vi tar treningsfri uken etter Göteborg og starter opp igjen med tre treninger pr uke neste to uker før vi åpner høstsesongen med den meget viktige kampen for damelaget mot Flaktveit borte søndag 12.august. Vi tar Nordlitesten på alle før ferien og tar samme testen før høstsesongen slik at alle har et ansvar for å holde kondisjonen ved like i hele sommer.

 • 05.06.2007: Kampen for damelaget mot Nymark er flyttet fra lørdag 16.juni til tirsdag 12.juni kl 1940

 • 04.06.2007: Vi innvilger oss treningsfri i dag mandag 4.juni. Nyt dagen og seieren over Hordabø så nullstiller vi oss og satser på to gode treninger på tirsdag og onsdag før damelagets kamp mot Åsane på torsdag.

 • 03.06.2007: Damelaget slo Hordabø 3-1 borte søndag kveld. Det ble en spennende kamp hvor ingen ting var avgjort før det var igjen fire minutter når  Egzona gjorde som hun pleier på damelaget. På stillingen 2-1 skjærer hun inn fra sin venstre kant og plasserer ballen i motsatt vinkel. En fantastisk scoring som satte punktum for 25 minutter med neglebiting. Begge lag gikk ut med ønske om å vinne lokaloppgjøret og med mange tøffe dueller. Kampbildet ble ikke slik vi ønsket da en tørr gressbane med høyt gress bremset tempo på ballen og det ble mer kjemping og duellspill enn spill på en og to tilslag og bruk av kant som vi hadde lagt opp til. Vi endret derfor formasjon fra 4-3-3 til 4-4-2 for å få mer tak på den sentrale midtbanen og vi overtok mer av spillet.  Mia hadde tidlig holdt oss inne i kampen med et par gode redninger og stanset effektivt forsøkene fra Hordabø. Det var derfor ikke ufortjent når Karianne utnytter en gjennombruddspasning slik vi vet hun kan og gir oss ledelsen 1-0 rett før pause. Vi fortsetter der vi slapp i første omgang og presser hjemmelaget bakover i starten av andre omgang. Etter 7 minutter spill øker Lene til 2-0 med en heading på en retur fra corner. Så slipper vi Hordabø helt unødvendig inn i kampen. Vi blir usikre og slår mange unødvendig feilpasninger og klarerer uklokt. Vi blir satt under et stort press og fortjent nok kommer uunngåelig reduseringen til Hordabø etter 17 minutters spill. Hjemmelaget får ny næring etter dette og øyner nok håpet om et poeng. Vi forsvarer oss godt i denne perioden og når hjemmelaget flytter opp flere spillere for å jage en uligning skaper dette flere muligheter for oss med noen overganger vi burde ha utnyttet mye bedre. 5 minutter før slutt setter vi ut på superinnbytter Egzona som igjen takker for tilliten. En frekk dragning på venstrekanten gjør at hun skjærer inn og sikrer oss seieren med et av de fineste scoringene så langt i sesongen. En tøff kamp med mange dueller på en vanskelig bane ga oss en en utrolig viktig seier som legger press på de andre tetlagene.

Superinnbytter Egzona gjorde det igjen :-)

 • 03.06.2007: Som de fleste vet spiller damelaget borte mot Hordabø søndag 3.juni klokken 1900. Vi har avreise klokken 1700 fra Nordhordlandshallen. De som møter er: Agnete, Andrea, Bertine, Carro, Egzona, Heidi, Helene D, Ida, Ingvild, Kari, Lene, Marianne, Marielle, Mette, Mia, Silje, Solvor og Susanne. Vi bruker svarte drakter i utgangspunktet men ta med den hvite også.

 • 02.06.2007: Silje har kommet til finalen i konkurransen "Triks deg til Kina" Hun møter Malene Misje fra Mathopen i den lokale finalen på Stemmemyren i pausen mellom Sandviken - Arna Bjørnar onsdag 6.juni. Kampen starter kl 1900 så vi burde rekke inn for å heie på Silje etter treningen. Vinneren får delta i landsfinalen i Norway Cup hvor den som trikser lengst får ta med seg laget sitt til VM i Kina! Kom igjen Silje, dette klarer du :-)

Triks laget til Kina Silje!!!!

 • 01.06.2007: Jente Elite tapte fortjent 4-2 hjemme for Arna Bjørnar på Fossemyra fredag 1.juni. Vi ble satt under press umiddelbart og gjestene dominerte de første 15 minuttene av første omgang. De var først på ballen og spilte oss til tider ut på midten. I tillegg slet vi med formasjonen fremover og det var helt fortjent når Arna Bjørnar tok ledelsen 1-0 etter et flott slått hjørnespark i det 17.min. Scoringen burde kanskje vært underkjent da Mia ble holdt nede i duellen men ut i fra spill var det helt greit. Vi kom mye med med i kampen etter dette og etter at vi hadde jobbet oss inn i kampen igjen utlignet Carro etter halvtimen når hun bredsider inn ballen fra kloss hold. Vi har  en god periode etter dette og kunne ha laget både ett og to mål like etter men så er det dessverre bortelaget som får den viktige 2-1 scoringen like før pause. Vi var ikke fornøyd med aggressiviteten og innsatsen i første omgang og vurderte i pausen å legge om til 4-4-2 men ønsket å prøve litt til uten de store byttene. Kanskje dette var feil for bortelaget gikk opp til 3-1 etter 6 minutter spill etter hvilen. Kampen var relativt jevn etter dette selv om bortelaget nok hele tiden var hakket bedre i det meste. Vi reduserte til 2-3 når Linda lager sitt første jente elite mål etter en halv time men når vi trykker på for utligning så punkterer gjestene kampen med 2-4 like før slutt. En litt skuffende kamp etter oppvisningen mot Tertnes og vi erfarte at ingen ting kommer av seg selv. Spesielt mot så gode lag må vi jobbe mye hardere og plassere oss smartere. Vi tar lærdom av dette og lover å komme mye sterkere tilbake!

 • 30.05.2007: Troppen og laget til kampen for damelaget mot Hordabø blir tatt ut etter jentenes kamp mot Arna Bjørnar fredag kveld. Vi planlegger å reise ut med 17-18 stk slik vi er dekket opp på alle plasser. Vi forventer at alle er topp motivert og maksimalt forberedt med hensyn til hvile og mat i forkant av kampen. Her er hva Olympiatoppen mener om mat før konkurranser.

 • 30.05.2007: Et par bilder fra damelagets kamp mot Vestsiden/Askøy tatt av Emil Erstad fra Nordhordland

   

 • 30.05.2007: Siden det er kamp for jentelaget på fredag utgår treningen på lørdag. Dette var en trening som var planlagt for å gi de som har vært på skoletur litt trening før kampen mot Hordabø søndag.

 • 30.05.2007: Trening på Fossemyra onsdag 30.mai kl 1700 til 1830

 • 30.05.2007: I dagens utgave av Nh er det selvsagt feil sitert når det står at vi ikke sloss eller kriger om ballen....Tror de fleste på Vestsiden ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen :-)

 • 29.05.2007: 15 stk på trening tirsdag 29.mai  på gressbanen i sol og sommertemperatur. Mye bra jenter og det er tydelig at mange vil være med på søndag mot Hordabø :-)

 • 28.05.2007: Hordabø og Flaktveit vant enkelt sine kamper mot henholdsvis Nymark og Øygard. Hordabø er fremdeles uten poengtap og leder serien 5 poeng foran Flaktveit og ENK som begge har en kamp tilgode.

 • 28.05.2007: Jente Elite sin kamp mot Arna Bjørnar er flyttet til fredag 1.juni kl 1800 på Fossemyra 1

 • 27.05.2007: Damelaget slo enkelt Vestsiden/Askøy med 12-0 foran 25 tilskuere på en solrik søndag ettermiddag  på Knarvik Gress. Vi var enig i å forsøke å holde et bra tempo i midtbaneleddet og styre kampen og ikke falle for fristelsen til å jobbe en og en mot et antatt dårligere lag. Lene åpnet scoringskontoen allerede etter 3 minutter og Ida, Helene og Carro økte fortløpende til 4-0 som sto seg til pause. Selv om kampen nå var avgjort ønsket vi flere mål gjennom godt spill og gikk på banen i andre omgang med en god innstilling. Og slik blir det mål av. Scoringene rant inn bak et stadig mer slitent bortelag og vi stoppet ikke før det sto 12-0, noe som ikke var et mål for lite. Marielle takket for tilliten når hun kom inn i andre omgang og laget fire, Egzona var en frisk pust og laget to flotte mål mens Ida og Carro puttet ett hver. En viktig seier hvor vi benyttet muligheten til å pusse litt på målforskjellen og nå gleder vi oss til kampen mot Hordabø søndag 3.juni. Vi forventer en tøff og jevn kamp mot serielederne og skal forberede oss godt frem mot den slik vi er klar til å gjøre vår beste kamp denne sesongen borte på Hordabø Gras :-) Bertine og Mia fikk sin første kamp for damelaget. Bertine viste seg frem som vanlig med god arbeidsmoral og kloke pasninger mens Mia ikke ble satt på de store vanskelighetene. De som var med denne gangen var: Agnete, Andrea, Bertine, Caroline, Egzona, Heidi, Helene H, Ida, Ingvild, Lene, Marianne, Marielle, Mette, Mia, Silje og Solvor

 • 26.05.2007: Kampen for damelaget mot Hordabø 3.juni er nå satt opp kl 1900

 • 25.05.2007:Vi gratulerer Karianne så mye med uttaket til Hordaland Fotballkrets sin treningssamling på Bremnes i helgen. Vel fortjent etter flere gode kamper denne sesongen.

 • 24.05.2007: Jenter Elite vant toppoppgjøret mot Tertnes med 3-2 på Åstveit torsdag 24.mai etter en fantastisk oppvisning. Med en selvtillitt og arbeidsmoral av en annen verden spilte jentene kanskje den beste kampen dette laget noen gang har gjort. Spesielt første omgang var spillet veldig bra og etter at vi hadde produsert to tre store sjanser var det fullt fortjent når Karianne fra nesten død vinkel gir oss ledelsen 1-0 etter 20 min. Kretslagsspekkede Tertnes kom raskt tilbake og utlignet til 1-1 nesten umiddelbart på et flott langskudd fra 20 meter som Mia var sjanseløs på. Vi spilte oss til flere store sjanser og Tertnes skulle vel hatt en spiller utvist når Karianne på et av sine gode løper blir felt på vei igjennom men en ellers god dommer trekker bare frem det gule. Vi ble enig i pausen med å fortsette å følge planen og formasjonen vi hadde lagt opp og bare etter ett minutt av andre omgangen øker Karianne til 2-1 når hun kaldt setter ballen i hjørnet på nok en gjennomløpning. Tertnes svarer igjen og på sin andre sjanse i kampen reduserer de nok en gang raskt og med 2-2 var de med igjen. Vi føler allikevel vi har kontroll og etter 15 minutter kommer kampens prestasjon. Linda blir spilt fri på høyre kant, parkerer to spillere og legger ballen inn på bakerste stolpe. Så står tiden stille. I duskregnet dukker hvem andre enn Karianne opp etter en genialt løp og stiger til værs. Høyt over alle andre setter hun pannen på ballen som knallhardt går inn i vinkelen helt utagbart for keeper. Når hun etter hvert lander med rim i håret er årets mål et faktum og NBK/Kvernbit er i ledelsen igjen. Ikke et øye var tørt på sidelinjen da :-) Siste delen av kampen har vi full kontroll på selv om vi legger litt om når kantene våres blir tatt av tom for krefter. Vi skaper  ikke så mange muligheter som tidligere men Tertnes utgjør aldri noe trussel heller. Kampen ender med 3-2 seier og hele laget kan være veldig fornøyd med prestasjonen etter å ha fulgt spillopplegget til punkt og prikke. Med en god keeper, et solid og trygt forsvar, en meget god midtbane og raske og bevegelige spisser fremsto vi som et meget godt lag og kunne ta med oss tre velfortjene poeng hjem. Bra jenter!!!!

Aslaug, Bertine, Caroline, Egzona, Helene D, Ingvild, Julie, Karianne, Linda, Marielle, Marte, Mette, Mia, Silje og Solvor

 • 23.05.2007: Trening på Fossemyra onsdag 23.mai kl 1700 til kl 1830. Husk at NBK spanderer pizza på damelaget på Fotballpuben ved Garveriet i forbindelse med Champions League finalen.

 • 23.05.2007: Kampen for Jenter Elite mot Arna/Bjørnar torsdag 31.mai er flyttet fra Knarvik Gress til Fossemyra 1

 • 22.05.2007: 23 spillere på trening onsdag 22.mai på Knarvik Gress. Etter oppvarmingen og en i midten spilte vi 11 mot 11 på stor bane med brukbar kvalitet. Vi hadde spillermøte før treningen hvor vi tok opp prioriteringsplanen til NBK og Kvernbit vedr de ulike lagene i pyramiden og viktigheten med hospitering for å sikre etterveksten av gode spillere. Det ble også delt ut et skriv til foreldrene med retningslinjer for engasjement under kamper.

 • 22.05.2007: Det er trening lørdag 2.juni på gressbanen fra 1330-1500 slik de jentene som har vært bortreist denne uken får en gjennomkjøring før damekampen søndag 3.juni mot Hordabø.

 • 22.05.2007: Kampen for damelaget borte mot Hordabø er flyttet fra torsdag 1.juni til søndag 3.juni. Klokkeslett er ikke klart men det blir sannsynligvis ettermiddag/kveld.

 • 21.05.2007: 8 stk på trening på Fossemyra mandag 21.mai. De som spilte to kamper i helgen fikk fri denne økten.

 • 20.05.2007: Damelaget kunne ta med seg alle tre poengene hjem etter seier 7-2 borte mot Øygard søndag 20.mai. Hjemmelaget valgte å legge kampen til den minste kunstgressbanen og dette skapte problemer for oss når det i tillegg i perioder blåste godt. Dette gjorde at vi måtte være veldig presise med pasningene og ikke gå i fellen med å slå langt. Men etter tre uker uten kamp ble det veldig urytmisk og vi maste uten mening med det vi gjorde og gikk til pause med bare 1-1. Når vi i tillegg fikk et tidlig mål i mot i andre omgang så det ikke noe lyst ut og følelsen av å miste tre kanonviktige poeng begynte nesten å snike seg inn. Heldigvis utlignet nesten umiddelbart Ida, Kari gir oss ledelsen 3-2 og når en drivende god Lene forserte fra midten og skrudde ballen i det lengste hjørnet falt brikkene på plass. Vi holdt et mye høyere tempo, holdt ballen langs bakken og stoppet ikke før vi hadde laget tre mål til. En viktig seier mot et av bunnlagene som de fleste konkurrentene vil ta poeng mot. Målene ble laget av Carro med tre og Kari to mens veteranene Ida og Lene puttet ett hver. Dette var første seriekampen til Carro for damelaget og hun viste at hun vet hvor målet står også i denne divisjonen :-) Andre omgangen var bra og anført av en meget god Lene viste vi at med høyt tempo skal de fleste få slite mot oss. De som var med var: Agnete, Andrea, Carro, Egzona, Helene D, Helene H, Ida, Ingvild, Karianne, Lene, Marielle, Silje, Solvor og  Susanne. Se oppdatert tabell for damer 4.divisjon her

Toppscorere på Damelaget: Carro og Kari med 3 mål hver etter de 3 første kampene

 • 19.05.2007: Jenter Elite slo Os lørdag 19.mai på Knarvik Gress med 3-1. Kampen ble preget av sur og kald vind og når banen i tillegg var i overkant våt ble det vanskelig å få til spillet langs kantene som vi hadde håpet på. Det var vanskelig å føre ballen og vi måtte slå mye langt med vekslende hell men kunne gå til pause med ledelse 2-0. I andre omgang la vi om til 4-3-3 og hadde full kontroll på kampen og benyttet anledningen til å sende innpå to unge debutanter i 94 spillerne Monika og Bodil siste 20 minuttene. De klarte seg begge bra og viste ingen respekt for de eldre og kan være fornøyd med debuten. Bra jenter! Etter å ha sløst med minst 7-8 store sjanser så burde seieren selvsagt vært noe større men av og til er det slike dager da vi bommer på mye. Det viktigste er at vi kommer til disse mulighetene. Målene ble laget av Karianne 2 og Silje denne gangen. De som var med var: Bertine, Bodil, Carro, Egzona, Helene D, Ingvild, Julie, Karianne, Linda, Marte, Mette, Mia, Silje, Solvor og Vilje. Se oppdatert tabell for Jenter Elite her

De unge debutantene Bodil og Monika

 • 18.05.2007: Grillingen ute hos Mette er dessverre avlyst pga dårlig vær.

     

 • 16.05.2007: Husk innbetalingen til de som skal være med til Gothia Cup. Fristen er 16.mai

 • 15.05.2007: 19 stk på trening  på gressbanen tirsdag 15.mai. Det ble mye spill etter oppvarmingen med spill 5 mot 5 og siden 8 mot 8. Vi avsluttet med avslutninger og cornere.

 • 14.05.2007: Hele 28 stk på trening på Fossemyra mandag 14.mai. Dette var inkludert 6 hospitanter fra småjentelagene til NBK og Kvernbit.

 • 11.05.2007: Litt informasjon om neste uke: Vi trener som vanlig mandag kl 2000-2130 på Fossemyra. Tirsdag flytter vi treningen på gressbanen frem til kl 1630 da A-laget spiller kamp kl 1900. Onsdag tar vi treningsfri da de fleste vil ha med seg 16.maikampen på Stadion. Fredag er det planlagt grilling for jentene ute hos Mette. Lørdag spiller jentelaget kamp mot Os på gressbanen mens damelaget spiller borte mot Øygard på søndag. For NBK jentene som ikke har levert inn loddene er absolutt siste frist nå mandag 14.mai.

 • 10.05.2007:På en noe gressmatte og 12 grader i skyggen var alt lagt til rette for en fin kveld for fotball på Knarvik stadion. Jentene benyttet anledningen til å varte opp med mye bra spill og NBK/Kvernbit slo Voss 1 med komfortable 4-0 etter 2-0 ved pause. I motvind og lav kveldsol fikk vi en god start da Bertine ga oss ledelsen allerede etter 15 minutter av første omgang. Karianne kunne ha doblet like etter men den nevnte solen gjorde at hun ikke så hvor målet sto og valgte kraft i stedet for presisjon i avslutningen. Den ballen må vi sannsynligvis avskrive selv om den senere på kvelden ble observert av romteleskopet Hubble. Det ble allikevel økning til 2-0 like etter da Carro blir spilt igjennom og setter ballen enkelt i mål. Andre omgang ble en ren overkjøring og Voss hadde lite å by på. Silje økte til 3-0 og Karianne fastsatte sluttresultatet til 4-0. Med vanskelige spilleforhold holdt vi oss stort sett til planen om å unngå for mye finspill på midten og heller bruke kanter og slå langt. I perioder var det også mange gode kombinasjoner som sørget for at kantene ble spilt fri. Mest gledelig er det at vi kan gjøre fem forandringer i startoppstillingen i forhold til Gneist-kampen uten at det  svekker laget. Vi er solide defensivt og lager mange mål. På de siste fire kampene har vi nå scoret femten og bare sluppet inn ett mål. De unge fortsetter å gjøre en god jobb når de får muligheten og Linda spilte sin første hele elitekamp og var en av banens beste i går. Neste helg kommer Os på besøk og gjennom en god treningsuke skal vi forsøke å fortsette å underholde og spille god fotball også da.

   

 • 10.05.2007: Seriekamp for Jenter Elite torsdag 10.mai kl 1900 på gressbanen mot Voss. De som møter er: Anna, Aslaug, Bertine, Carro, Egzona, Helene D, Helene M, Ingvild, Julie, Karianne, Linda, Marte, Mette, Mia, Silje, Solvor og Vilje. Oppmøte senest kl 1800 og vi bruker de hvite draktene.

 • 10.05.2007: Vi bidrar med 7 spillere til NBK/Kvernbit 1.divisjon i helgen. På fredag stiller Zana, Mette og Julie til bortekampen mot Fyllingen som går kl 1940. Oppmøte ved Nordhordlandshallen senest kl 1800. På søndag spilles det hjemmekamp mot Smørås på Fossemyra kl 1800 og her stiller Aslaug, Carro, Marielle og Silje. Oppmøte på søndag er kl 1700.

 • 09.05.20007: Så kom beskjeden vi egentlig visste ville komme før eller siden. Sigrid er ute i alle fall resten av vårsesongen med kneskade og vi må klare oss uten henne i noen kamper. Men med den brede stallen vi har skal det gå fint og vi skal plukke mange poeng fremover uten kapteinen på laget. Helene D tar over ansvaret til Sigrid er tilbake.

 • 09.05.2007: Trening på Fossemyra onsdag 9.mai kl 1700-1830

 • 09.05.2007: Jenter som er medlemmer i NBK må levere inn lodd og loddpengene senest på kampen torsdag

 • 08.05.2007: 17 stk på trening på gressbanen tirsdag 8.mai. Etter en vanlig oppvarmingsrunde på 20 minutter spilte vi fotballrugby uten at noen ble så veldig skitten på shortsen av den grunn. Siste 40 minuttene brukte vi til spill 5 mot 5 med vegger uten at verken tempo eller kvalitet var spesielt imponerende. Vi må ha et mye større tempo og trykk i denne delen av treningen.

 • 08.05.2007: Noen fotballsitater Slik som: Han løper opp sin egen feilpasning. Da er du kjapp!

 • 07.05.2007: Det var 14 stk på trening mandag 7.mai kl 2000-2130 på Fossemyra. Etter en lang oppvarming delte vi oss i to hvor midtbanespillerne trente avslutninger mens resten spilte overtallsspill. Siste halvtimen spilte vi på 2/3 bane. Bra innsats på en noe regntung og kald kveld :-)

 • 06.05.2007: Arbeidet med den nye kunstgressbanen på Knarvik er godt i gang og er ventet ferdig i begynnelsen av august

 • 05.05.2007: Jentelaget slo Gneist med 2-0 borte lørdag 5.mai etter 1-0 ved pause. Vi visste at Gneist hadde en meget god midtbane og forsøkte å demme opp for denne ved å trekke inn kantspillerne våres når de hadde ballen men lykkes bare delvis med det. Gneist kom til flere muligheter men en opplagt Mia i mål hadde en av de dagene der hun tok alt. Spesielt cornerne fra Gneist skapte mye bryderi for oss og det var ofte litt kaos i feltet.  Silje ga oss i midlertidig  ledelsen 1-0 på et flott frispark fra 18 meter etter like før å ha satt ett i treverket. I andre omgang la vi om til 4-3-3 dels for å hindre rom i midten men også for å kunne utnytte de store rommene på kant bedre. Gneist åpnet andre omgang bra og skapte mye innenfor vår 16 meter. Et godt forsvar og en god Mia ryddet de fleste forsøk av veien selv om vi noen ganger hadde de nødvendige marginene på vår side. Etter 25 minutter spill så det ut som Gneist hadde løpt av seg mye og på en god kontring økte Carro til 2-0 alene med keeper og vi holdt denne ledelsen helt inn. Vi hadde med oss 3 debutanter fra NBK sitt småjentelag i dag og de klarte seg alle bra. Bildet viser de tre: Vilje, Linda og Anna. Godt jobbet jenter og  tre poeng mot et godt Gneist-lag var greit å ta med seg hjem!

 • 05.05.2007: Det er kamp for Jenter Elite borte mot Gneist på Liland lørdag 5.mai kl 1500. Det er mange flinke spillere i en stor gruppe og det er konkurranse på alle plasser. Det er alltid vanskelig å plukke ut de som er i troppen og det er sikkert spillere som er ikke er tatt ut nå som kunne gjort en vel så god jobb som de som er med. Det er en styrke for laget at dere alle står på og jobber hardt for en plass. Spesielt gledelig er det at de som spiller kamp for 1 divisjonslaget står frem som gode bidragsytere når de spiller der. De 16 stk som er med denne gangen mot Gneist er: Anna, Caroline,  Egzona, Helene D, Ingvild, Julie, Karianne, Linda, Marielle, Marte, Mia, Sigrid, Silje, Solvor, Susanne og Vilje. Det er avreise fra Nordhordlandshallen kl 1300 og oppmøte på Liland kl 1400. Gneist stiller med hvite drakter så vi bruker de svarte.

 • 05.05.2007: Da er det bestilt en del nye strømper i en størrelse større. Regner med vi har de til kampen mot Voss i neste uke

 • 04.05.2007: Hjemmekampen på gressbanen for Jenter Elite lørdag 19.mai mot Os er flyttet frem til klokken 1230. Kampen var opprinnelig satt opp klokken 1500 men ville da kollidere med FA Cupfinalen mellom United og Chelsea. Så nå får tilskuerne med seg begge kampene!

 • 02.05.2007: Det var 22 stk på trening onsdag 2.mai på Fossemyra i sol og fint vær. Etter oppvarming og en i midten brukte vi treningen til å spille på hele banen. Etter en litt slapp første omgang ble det bedre i andre og vi skal stille godt forberedt til kampen mot Gneist på lørdag :-)

 • 02.05.2007: Vi tok opp på treningen tirsdag at dere i en periode fremover må prioritere skole. Vi har en roligere tid nå med neste damekamp 18 dager unna. I tillegg er de fleste så godt trent at det ikke betyr så mye om dere er vekke på en trening eller to. Det er en viktig periode for mange med tentamener, innleveringer og annet gøy som skal legge grunnlag for karakterene. Men ikke bytt ut treningen med TV :-)

 • 02.05.2007: De som spiller for NBK/Kvernbit 1.div torsdag kl 1940 på Fossemyra mot Follese er: Aslaug, Helene M og Mette. Oppmøte kl 1840

 • 01.05.2007:17 stk på årets første gresstrening i Knarvik tirsdag 1.mai. Etter oppvarming så brukte vi mye tid på å spille "boks" med tre spillere på hvert lag samt to vegger. Mye bra spill og høy intensitet.

 • 30.04.2007: Det var snakk om å flytte kampen mot Gneist til fredag men pga Tivolivakter så går den som oppsatt på lørdag kl 1500.

 • 30.04.2007: Vi innvilger oss selv treningsfri mandag 30.april. Vi er over en tøff periode hvor flere av jentene har spilt 6 kamper på 15 dager i tillegg til treninger. Det har vært en stor belastning på enkelte og vi er kjempeglad for måten dere har taklet dette på. Vi går nå inn i en litt roligere periode på et par tre uker hvor vi satser på å få trent godt og der jentene også kan fokusere litt mer på skolearbeid. Vi trener tirsdag på gressbanen i Knarvik fra 1830 til 2000. Neste jentekamp er lørdag kl 1500 borte mot Gneist som i likhet med oss har vunnet to og tapt en seriekamp.

 • 29.04.2007: Damelaget slo Varegg/Sandviken med 5-2 søndag 29.april på Stemmemyren. Stillingen ved pause var 1-0 til oss. En fantastisk moral og stå på vilje sørget for at vi kom tilbake etter å ha lagt under med 2-1 når det var 25 minutter igjen å spille. Spesielt med tanke på at sentrale spillere som Lene, Marianne og Helene alle måtte ut med skade så det mørkt ut. Men innbytterne viste hvilken bredde vi har i stallen og tok ansvar. Vi la om til 4-3-3 og skapte et bedre trykk mot vertene innenfor deres siste 1/3 av banen. I tillegg fikk vi da komprimert vår egen midtbane og Varegg fikk ikke tid og rom til å slå langt. Vi lykkes ikke med alt vi gjorde i dag og hadde en for høy feilprosent i pasningsspillet men kompenserte dette med en vinnervilje av dimensjoner. Det er godt å ha dette i bunn når finspillet uteblir. De som var med var: Agnete, Andrea, Egzona, Heidi, Helene H, Ida, Ingvild, Karianne, Lene, Marianne, Marielle, Marte, Mia, Silje og Susanne. Målene i dag ble laget av Silje, Marielle 2, Marianne og Karianne. Noen har stilt spørsmål om Karianne er tidenes yngste målscorer på seniornivå fra NBK. Hun var i så fall 14 år, 4 mnd og 21 dager når hun satt inn 5-2 mot Varegg/Sandviken. Det får bli en nøtt for historikerne så skal vi konsentrere oss om å plukke poeng :-)

 • 28.04.2007: De som spiller for 1.divisjonslaget mot Stord på lørdag kl 1600 på Fossemyra er: Helene M, Julie, Mette, Sigrid og Solvor. Oppmøte klokken 1500.

 • 27.04.2007: Fra og med tirsdag 1.mai har vi nå fått treningstid på gressbanen. Tidspunktet vil være fra kl 1830 til kl 2000 og vi disponerer da hele banen.

 • 26.04.2007: Jentelaget slo i torsdags kveld Bønes/Kråkenes med 5-1 på Fossemyra etter 2-0 ved pause. Det var et meget tent NBK/Kvernbit lag som gikk på banen og satte standard for kampen allerede 30 sekunder etter avspark. Gjestene presses umiddelbart bakover og Sigrid lager kremmerhus etter en retur i feltet. En drømmeåpning! Vi fortsatte å stresse Kråkene og Marielle økte ledelsen til 2-0 når hun etter nytt press i motstanderens straffeområde bredsider ballen inn. Bønes/Kråkenes kom seg etter dette sakte men sikkert inn i kampen igjen og spillemessig ble det jevnere etter hvert. Vi hadde allikevel flere muligheter til å øke men vi ble noe upresise i siste fasen. Andre omgang begynte som første sluttet med mye bra spill fra to gode og spillende lag men eter 20 minutter av omgangen punkterte Karianne kampen. Helene D slår en av sine mange gode pasninger igjennom forsvaret og alene med keeper er det sjeldent Karianne misser. Minuttet senere er Helene nok en gang frempå med en millimeterpresis pasning. Denne gangen sender hun Carro igjennom og hun øker ledelsen til 4-1. Dette angrepet var et skoleeksempel på en kontring som starter med at Silje redder på streken, spiller ballen opp i midtbaneleddet og noen sekunder senere lå ballen i mål. Siste målet er det også Carro som får æren av å sette inn etter at Bertine spiller henne igjennom. I perioder spiller vi veldig bra og har god kontroll på gjestene. Utfordringen blir å gjøre de gode periodene lenger og unngå å slippe motstanderen inn i kampen igjen. Med seier 5-1 så er det ofte de offensive spillerne som får mye av æren men i dag var det vel liten tvil om at Ingvild var vår beste spiller. Hun var en bauta i midtforsvaret og tapte vel ikke en eneste duell. I tillegg spilte Helene Daae en av sine gode kamper sentralt på midten. De som var var med var: Aslaug, Bertine, Caroline, Egzona, Helene D, Ingvild, Julie, Karianne, Marielle, Marte, Mia, Sigrid, Silje, Solvor og Susanne

     

 • 26.04.2007: For 1.divisjonslaget som spiller lørdag 28.april kl 1600 på Fossemyra mot Stord  møter: Helene M, Mette, Sigrid og Solvor. I tillegg tar vi sannsynligvis med en til som er troppen til Jenter Elite torsdag. Dette blir avgjort etter kampen mot Bønes/Kråkenes.

 • 25.04.2007: Nordhordland dekket debutkampen til 4.divisjonslaget mot Flaktveit med noen ord i avisen onsdag:

        

 • 25.04.2007: Inntil gressbanen åpner for trening så har vi trening på Fossemyra på tirsdager. Vi har da banen bare til kl 1800 på grunn av at tirsdag er kampdag for Kvernbit sine yngre. Vi må da fremskynde treningen denne dagen og starter kl 1630

 • 25.04.2007: Det var 19 stk på trening i tillegg til hospitantene fra småjentelaget til NBK. Vi spilte på hele banen og prøvde et par oppstillinger før kampen mot Bønes torsdag. Angriperne kjørte avslutningstrening mens resten spilte 7 mot 7 siste halvtimen. Gledelig å se at de de unge hospitantene viser et bra ferdighetsnivå og at de tør og involvere seg mer og mer. Egzona ble i alle fall godt kjent med Bodil etter hvert :-)

 • 24.04.2007: Trening på Fossemyra tirsdag 25.april kl 1700-1830. De som var med damelaget på lørdag og jentelaget på mandag hadde treningsfri mens de som spilte mandag hadde restitusjonstrening inne på syklene. Resten som var tilgjengelige, dvs 9stk, hadde en hard og intensiv økt på 60 min med spill 4 mot 4 og 3 mot 3. De fleste holdt tempo og trykket oppe mens noen viste at de har litt mer å gå på kondisjonsmessig.

 • 24.04.07: NBK og Kvernbit sender i disse dager ut kontingenten for 2007. Det koster mye å drive idrettslag og klubbene er helt avhengig av disse inntektene. Håper alle forsøker å få betalt kontingenten i tide.

 • 23.04.2007: Det ble seier 4-0 for jentelaget borte mot Baune mandag 23.april på Landåsbanen. En elendig og liten grusbane gjorde det vanskelig å spille godt og vi la om til 4-3-3 for å skape større trykk fremover. Bruker vi godviljen (og det gjør vi!) så brukte vi første omgang til å bli kjent med underlaget, motstanderen og dommeren. Spesielt angriperne jobbet for lite og vi klarte aldri å etablere det presset vi ønsket. Det sto følgelig 0-0 ved pause. Vi ble enig i pausen om å øke tempo, øke bevegelsen og krige mye mye mer. Så fikk heller spillet komme som et resultat av dette. Og det virket! Vi fremsto som et mye bedre lag i andre omgang og styrte spillet slik vi ønsket. Vi ga oss ikke før vi hadde puttet fire ganger (Marielle to, Bertine og Karianne en hver) og dette skyldes en fantastisk laginnsats hvor vi jobbet på alle baller og ikke lot Baune få tid og rom. Da fikk vi kampen inn i vårt spor og kunne også i perioder forsøke å spille litt på den humpete og lille grusbanen. Veldig bra jenter og vi er med der oppe på tabellen igjen! Og Silje... Bra slått cornere :-) De som var med var: Aslaug, Bertine, Carro, Egzona, Helene D, Ingvild, Karianne, Marielle, Marte, Mette, Mia, Sigrid, Silje, Solvor, Susanne.

 • 23.04.2007: Siden jentelaget spiller kamp så blir det ingen fellestrening i dag. De som ønsker kan trene inne på Meland Aktiv

 • 21.04.2007: Det ble 3-3 og poengdeling i serieåpning for damelaget mot Flaktveit lørdag 21.april på Fossemyra. Dette var et resultat bortelaget nok er mest fornøyd med etter spill og sjanser. Flaktveit tok ledelsen 1-0 etter litt forsvarsrot etter 20 minutter spill og beholdt ledelsen inn til pause. Første omgang var preget av mye upresise pasninger og mye stress fra våres side. Vi slo ballen for enkelt fra oss når vi var upresset og brukte for lang tid når vi var presset. Dette førte til at Flaktveit holdt seg inne i kampen på grunn av våres feil og ikke fordi de spilte godt. Vi ble enig i pausen om å være mer konsentrert og øke presisjonen i alt vi gjorde. Dette ble noen hakk bedre i andre omgang men ulikningen lot vente på seg. Vi forgrep byttene som var planlagt etter 30 minutt og kastet Marianne og Helene innpå etter 10 min. Marianne takket for tillitten og skapte balanse i regnskapet nesten umiddelbart. Flaktveit svarte og gikk på ny oppi ledelsen før Helene utlignet til 2-2. Marianne måtte ut etter dette etter å ha fått føling med strekken og innbytter Egzona fulgte opp med en flott scoring på et langskudd som duppet inn fra 20 meter. Vi forsøkte å fortsette å spille bra med bruk av kant og hard jobbing men det var Flaktveit som skulle få det siste målet og kampen endte 3-3. Noe skuffende der og da selvsagt, spesielt med tanke på at vi hadde tre skudd i stolpen og flere andre gode muligheter vi kunne ha scoret på. I tillegg var nok det siste målet til gjestene ikke inne og skulle aldri ha blitt godkjent. Konklusjonen lar vi Flaktveits trener komme med: Bortelaget var heldig som fikk med seg ett poeng. De som var med var: Agnete, Andrea, Egzona, Heidi, Helene H, Ida, Ingvild, Karianne, Lene, Marianne, Marielle, Marte, Sigrid, Silje, Solvor og Susanne Bo.

 • 20.04.2007: Jentelaget spiller borte mot Baune på mandag på Landåsbanen. Husk at underlaget her er grus.

 • 19.04.2007: Kampen mot Flaktveit på lørdag er flyttet fra klokka tre til klokka fem

 • 19.04.2007: Litt om treningene i neste uke. Tirsdag: De jentespillerne som er med på kamp både lørdag og mandag får treningsfri tirsdag men sørger selv for å få kampene ut av kroppen med en liten løpetur eller en økt på Meland Aktiv. De som spiller kamp mandag som ikke er med lørdag har restutisjonstrening. Alle andre har en vanlig økt. Onsdag blir brukt til formasjonstrening og noe avslutningstrening. Spinningen utgår denne uken.

 • 18.04.2007: En bra trening på Fossemyra onsdag 18.april for de som ikke var med på damekampen. Bra tempo og innsats fra samtlige og spesielt hyggelig at de fire hospitantene fra småjentelaget klarte seg bra.

 • 18.04.2007: Damelaget slo 3.div laget Valestrand/Hjellvik med 4-2 onsdag 18.april i surt regnvær og ikke mange plussgradene på Osterøy. Seieren kunne virke enkel men hard jobbing la grunnlaget for dette. Vi var enig før kampen om å ha tette lagdeler med mye løping i midtbaneleddet, avskjære alle skuddmuligheter fra kapteinen deres og demme opp for hurtigheten til kantspilleren. Offensivt skulle vi variere mellom bruk av kant og gjennombruddspasninger sentralt og det klarte vi bra. Anført av en gnistrende Lene dro vi opp tempoet i midtbaneleddet og vi styrte kampen fra start til slutt. Sigrid ga oss ledelsen 1-0 etter å ha satt inn ballen fra kloss hold etter 21 minutter. 7 minutter etter sidebytte finner Ingvild Carro med en god gjennombruddspasning som nummer 10 setter i det lengste hjørnet. Mål nummer tre signeres Karianne etter et flott forarbeid fra Marielle. Valestrand utligner til 3-1 like etter før Karianne igjen er frempå og setter ballen i mål etter å ha løpt fra Valestrand sitt forsvar. 13 minutter før slutt reduserer Valestrand igjen på et tøysemål som vi burde hatt kontroll på. En god generalprøve hvor vi styrer det meste. Lena blir sjelden satt på de store prøver, Agnete og Heidi er som alltid kjempesolid, Andrea og Solvor/Ingvild er trygge og plasseringssikre, Sigrid og Lene har regien på midten mens Silje og Carro fremstår på kant omtrent slik vi ønsker. Kari, Ida og Marielle jobber godt som spisser og er mye mer bevegelig enn i sist kamp. Og litt gøy er det at tre av fire mål scores av 92 jenter. Bra kamp alle sammen! De som var med var: Agnete, Andrea, Carro, Heidi, Ida, Ingvild, Karianne, Lena, Lene, Marielle, Sigrid, Solvor og Silje.

 • 18.04.2007: Damelaget spiller treningskamp mot Valestrand Hjellvik onsdag 18.april kl 1830.  De som er med er: Agnete, Andrea, Carro, Heidi, Ida, Ingvild, Karianne, Lena, Lene, Marielle, Sigrid, Solvor og Silje. Karianne tar med 5, Silje tar med 4 og Lene tar med 3. Avreise fra Nordhordlandshallen kl 1645 (unntatt for Lene som tar med seg Ida og Andrea og Marius som tar med Lena og møter ved fergen. For Aslaug, Bertine, Connie, Egzona, Helene D, Helene M, Julie, Malin, Marte, Mette, Mia, Veronica og Zana er det trening som vanlig på Fossemyra onsdag kl 1700-1830. Viktig at alle som ikke er på damekampen kommer på denne treningen da jentelaget som skal møte Baune på mandag blir tatt ut etter denne treningen. Og det mange som har litt å bevise for å bli med i den troppen....så her bør det være bra innsats. I tillegg kommer det tre talent fra småjentelaget som skal hospitere hos oss på onsdager fremover.

 • 18.04.2007: Sandviken inviterer til fotballfest lørdag 28.april når toppserielaget tar i mot Grand Bodø. Hjemmelaget satser på å sette ny publikumsrekord denne dagen! Håper mange fra våres lag møter :- Les mer her

 • 17.04.2007: 18 stk på trening på Fossemyra tirsdag 17.april fra 1700-1845. En bra økt hvor vi vektla pasninger og bevegelse med 2 i midten samt overtallspill 2 mot 4. Siste halvtimen spilte vi 9 mot 9. En god økt hvor det var mange bra prestasjoner og meget godt humør. Vi har lagt den bedrøvelige forestillingen mot Austevoll bak oss og ser frem mot nye utfordringer!

 • 16.04.2007: Susanne Berge gir seg etter å ha fått en ny smell i ryggen på lørdag i kamp for 1.divisjonslaget mot Selbjørn. Med en ny pause og opptreningsperiode i sikte var det lite motivasjon for å fortsette med tanke på at skolegang uansett hadde satt en stopper for spill i høst. Susanne har vært i NBK siden 1999 og har lagt ned mange treninger og spilt mange gode kamper. Sin beste sesong hadde hun i fjor da hun sentralt i sin dype rolle på midtbanen bidro til nok poeng slik at at NBK rykket opp i Jenter Elite. Vi takker Susanne for mange fine år og mange hyggelige stunder. Vi vil savne deg og håper å se deg på trening eller kamper i løpet av våren :-) Susanne har hatt drakt nummer 10 i flere år og overlater den til på sin egen størrelse ;-) Carro lover å ta godt vare på den og skal levere like mange gode kamper som Susanne har gjort!

 • 16.04.2007: Damelaget spiller treningskamp mot Valestrand Hjellvik onsdag 18.april kl 1830. Harald kommer tilbake med kjøring. De som er med er: Agnete, Andrea, Carro, Heidi, Helene H, Ida, Ingvild, Karianne, Lena, Lene, Marielle, Sigrid, Solvor og Silje. For Aslaug, Connie, Egzona, Helene D, Helene M, Julie, Bertine, Marte, Mette, Mia, Veronica og Zana er det trening som vanlig på Fossemyra onsdag kl 1700-1830. Viktig at alle som ikke er på damekampen kommer på denne treningen da jentelaget som skal møte Baune på mandag blir tatt ut etter denne treningen. Og det mange som har litt å bevise for å bli med i den troppen....så her bør det være bra innsats. I tillegg kommer det tre talent fra småjentelaget som skal hospitere hos oss på onsdager fremover.

 • 15.04.2007: Det ble et fortjent 5-2 tap mot Austevoll for jentelaget i serieåpningen hjemme på Fossemyra søndag 15.april. Vi gjorde kanskje vår svakeste kamp og uten en god Mia mellom stengene kunne det gått mye verre. Spesielt første omgang var preget av motløshet og manglende vilje mens andre omgangen var hakket bedre. Målene denne gang ble scoret av Sigrid og Carro. Vi fikk en lærepenge denne gangen og håper vi tar lærdom av dette. Det er alltid nye muligheter i fotball og våres kommer mandag om en drøy uke. Da skal vi møte Baune borte. De som var med var: Bertine, Carro, Egzona, Helene Daae, Ingvild, Julie, Karianne, Marielle, Marte, Mette, Mia, Sigrid, Silje, Solvor,  Susanne Bo.

 • 13.04.2007: I dag ble 92 spilleren Bertine Færø klar for Jentelaget etter å ha meldt overgang fra Eikanger til NBK. Bertine har sammen med Carro deltatt på kretslagstreningene i vinter. Vi er sikker på at den løssterke midtbanespilleren vil bli en fin tilvekst til laget. Velkommen Bertine :-)

 • 13.04.2007: Nå kan de som er i alderen 14-16 år trikse jentelaget til Kina! Les mer om konkurransen her :-)

 • 13.04.2007: Strandebarm har trukket seg fra årets Damer 4.divisjon og kampen vi skulle ha spilt lørdag 12.mai utgår.

 • 11.04.2007: De som er med 1.divisjonslaget til Austevoll for seriekamp mot Selbjørn lørdag er: Aslaug, Connie, Helene M, Susanne Be og Veronica. Aslaug og Susanne Be er i tillegg med på Jente Elite sin kamp søndag. Det samme er Helene M hvis beina holder :-) Oppmøte ved inngangen til Nordhordlandshallen lørdag kl 1150, transport blir ordnet.

 • 11.04.2007: 24 stk på trening onsdag 11.april på Fossemyra. En rolig trening hvor vi vektla mye ballkontakt og spill 7 mot 7. Mye bra jenter og vi står godt rustet til serieåpningen for jentelaget på søndag. Strilen tok bilde og intervjuet Karianne og Ida. Blir spennende å lese hva de sa i lørdagens utgave :-)

 • 11.04.2007: Susanne fyller 17 år tirsdag 11.april :-) Gratulerer med dagen!

 • 10.04.2007: 10 stk på trening tirsdag 10.april på Fossemyra fra kl 1700 til 1830. Vanskelige forhold med mye vann på banen og når det i tillegg var surt og kaldt var det vanskelig å holde et godt trykk. Vi spilte overtallspill etter oppvarmingen og avsluttet med spill 5 mot 5.

 • 10.04.2007: Det bli spillermøte kl 1745 før treningen på onsdag på Fossemyra hvor vi går igjennom praktiske detaljer rundt seriekampene for Damelaget, Jente Elite og Jente 1.divisjon.

 • 09.04.2007: 18 stk på trening i regnværet på Fossemyra mandag 9.april fra kl 1700 til 1830. Etter oppvarmingen spilte vi overtallsspill tre mot tre med vegger. Bra tempo i store deler av økten og det er fint å se at vi kan ha trykk i øvelsen selv etter en liten ferie :-) Siste halvtimen spilte vi 9 mot 9 og her var det også mye bra med gode bevegelser og bra innsats. Som før kan mange bli litt mer kynisk i siste fasen av angrepet og gå tidligere på avslutninger.

 • 06.04.2207: Dersom noen begynner å bli litt rastløs med mye fri så kan det være greit å vite at det vil være åpent for ENK på Meland Aktiv på søndag fra kl 1515. Dersom mange nok kommer blir det spinning med ny musikk og apparattrening etterpå. Hvis ikke blir det kun apparattrening. Det er uansett et tilbud til de rastløse :-) Det går i følge 177 en buss fra Knarvik Skysstasjon kl 1445 som er fremme på Frekhaug kl 1500. Gi gjerne beskjed til Marius om du kommer.

 • 04.04.2007: I neste uke trener vi mandag, tirsdag og onsdag på Fossemyra. Troppen på 15 spillere til seriestarten søndag 15.april for Jente Elite blir tatt ut etter treningen onsdag. De som ikke er med her er med Jenter 1.divisjon borte mot Selbjørn på Austevoll lørdag 14.april kl 1600.

 • 03.04.2007: Trening for de som har anledning tirsdag 3.april fra 1700-1915. Som vanlig tirsdagen er vi ute først og inne etterpå.

 • 29.03.2007: Det er nå påskeferie frem til mandag 2.påskedag (9.april) hvor vi trener på Fossemyra. Tidspunktet er foreløpig ikke klart. Dersom mange nok melder seg interessert så trener vi tirsdag 3.april på Fossemyra. Det blir sendt ut melding om dette i løpet av helgen. Det er viktig at de som tar fri frem til 9.april har egentrening i form av løpeturer eller noen turer på ski da seriestarten for jentene er 15.april.

 • 29.03.2007: 20 stk på siste trening i hallen denne sesongen torsdag 29.mars. Det ble arrangert en liten miniturnering der hvert lag etter 6 kamper skulle avgjøre hvilke av de to beste som kom til finalen. Bildet viser Bertine, Andrea, Aslaug, Agnete og Carro som glade vinnere fra Lag 1 som lekte seg til seier, sjokolademuffins og påskekylling :-)

 • 29.03.2007: For at damelaget skal få en mulighet til en treningskamp med fullt lag før seriestart lørdag 21.april er det nå avtalt returoppgjør mot Valestrand/Hjellvik borte onsdag 18.april kl 1830. Vi kommer tilbake med info når det nærmer seg.

 • 29.03.2007: For de som ikke er reist vekk i neste uke trener vi tirsdag 3.april som vanlig fra 1700-1930 hvis nok melder seg på

 • 28.03.2007: Det ble uavgjort 1-1 mellom ENK og Valestrand/Hjellvik sitt 3.divisjonslag på Fossemyra onsdag 28.mars. Opptakten til kampen ble litt spesielt med mange skader og sykdom og vi stilte med bare 13 jenter til kampen. Av disse var fire spillere juniorer mens resten var jentespillere. Mot rutinerte og gode damer fra Osterøy visste vi det ville bli vanskelig og vi gjorde det ikke noe letter for oss selv med slurvete pasningsspill og lite bevegelse før pause. Gjestene kunne gå til hvilen med ledelse 1-0 i en lite underholdende 1.omgang. Vi var innstilt på å løpe ennå mer og øke kvaliteten på pasningene i andre omgang og presterte noe bedre da. Det var slett ikke ufortjent når Carro satte en retur fra keeper i mål etter rundt 25 minutters spill i andre omgang. Det skulle ikke bli flere scoringer og vi er passe fornøyd med gjennomføringen mot et lag som tross alt er i 3.divisjon og som i tillegg hadde en herrekeeper på 185 cm og 102 kg i mål. Og det er ikke tull en gang :-) Damelaget har da spilt 5 treningskamper og har vunnet fire og spilt uavgjort en med målforskjell er 20-6.

 • 28.03.2007: Treningskamp mot Valestrand/Hjellvik for damelaget onsdag 28.mars kl 1830 på Fossemyra. Oppmøte senest kl 1730. De som møter er: Agnete, Andrea, Carro, Egzona, Heidi, Helene Daae, Ida, Ingvild, Karianne,  Marte, Mette, Susanne Be, Susanne Bo. I denne kampen vil alle spille minst en omgang. Vi bruker sannsynligvis hvite drakter, ta med begge settene.

 • 27.03.2007: 14 stk på trening på Fossemyra tirsdag 27.mars fra 1700-1930. Etter oppvarmingen spilte vi mot fire mål før vi spilte boks med 3 utespillere på hvert lag. Her må vi øke antall skudd mot mål og øke tempo, vi trenger ikke spille oss frem til 5 meteren før vi avslutter hver gang. Etter det hadde vi avslutninger hvor utførelsen ble bedre etter hvert :-) Vi var ute frem til 1830 før vi hadde en grei økt på sykkel inn frem til 1930.

 • 27.03.2007: Det blir nye treningstider fra uken etter påske. Vi vil da ha treningstid mandag, tirsdag og onsdag. Det vil i hovedsak bli lagt opp til tre-fire aktiviteter hver uke inkl kamper. Det vil også bli litt differensiering med hensyn til belastning for de som spiller kamper både for jentelag og damelag. Informasjon om dette kommer på spillermøte før seriestart.

 • 26.03.2007: Treningsfri mandag 26.mars. Neste trening er tirsdag 27.mars kl 1700-1930 på Fossemyra.

2.plass var greit nok etter at vi tapte slagsmålet mot Åsane

 • 25.03.2007: Juniorene kom på andre plass i årets Sting Cup. Semifinalen mot Voss ble vunnet 1-0 etter et mål av Karianne like før slutt. Vi møtte Åsane i finalen og et noe skadeskutt ENK-lag kjempet og sloss men det ble bare nesten denne gangen. Finalen ble litt uryddig og først og fremst preget av duellspill og innsats i en hektisk og dårlig dømt kamp noe som nødvendigvis ikke favoriserer oss. Men vi tar med oss erfaringen de yngre fikk som alle ga og fikk juling og vi lover å komme sterkt tilbake :-) Helt fortjent ble Helene Daae kåret til finalens beste spiller der juryen brukte ord som : Rolig, overblikk, alltid spillbar og løsningsorientert for å beskrive midtbanejuvelen. Helene hadde tidligere på dagen også levert meget gode kamper mot Arna Bjørnar og Voss. Vi stiller oss helt bak juryens beskrivelse og gratulerer den sindige og pålitelige Masfjordingen med kåringen :-)

Finalens beste Helene flankert av Marianne og Agnete

 • 25.03.2007: Jentelaget tapte sin 8.delsfinale i Sting Cup mot Arna Bjørnar 1-0. Tror de fleste er enig i at dette der og da føltes urettferdig i henhold til spill og muligheter. Vi brukte kantene bra og skapte mange muligheter som vi normalt scorer på. Men i en kamp over 2 x 15 minutt er det vanskelig å hente seg inn igjen når vi først får en scoring i mot og vi hadde ikke marginene på våres side denne gang. Vi ønsker Arna Bjørnar lykke til videre i turneringen.

 • 25.03.2007: De som møter for jentelagets 8.delsfinale er: Aslaug, Carro, Connie, Egzona, Helene Daa, Helene M, Ingvild, Julie, Karianne, Lena, Marielle, Marte S, Mette, Mia, Silje, Sigrid, Solvor, Susanne Be og Susanne Bo. Det blir ikke garantert noe spilletid for alle fra 8.delsfinalen og inn. Vi deltar som et lag med ambisjoner om å komme lengst mulig og vil prioritere det fremfor spilletid. Viktig at alle er med på dette og at all bidrar med god stemning og lagmoral selv om de ikke spiller. De som har hvite drakter tar med disse også (Marius har de fleste) Oppmøte 0835 på Åstveit

 • 24..03.2007: Jentelaget slo enkelt Austrheim 5-0 i 16.desfinalen etter 2 mål av Karianne, ett av Mariell, Sigrid og Carro. Det var et løft spillemessig fra forrige helg men ennå er vi litt passive og uttellingen foran mål må forbedres. Spesielt midtbanen var bra i dag og det var godt å ha Sigrid og Helene tilbake. Kantspillet fungerte også og vi skapte de fleste mulighetene etter gode innlegg. ENK-2 er således klar for 8.delsfinale mot Arna Bjørnar søndag kl 0935 på Åstveit. Oppmøte er kl 0835.

 • 24.03.2007: Jentelaget spiller 16.delsfinale mot Austrheim lørdag 24.mars på Stemmemyren kl 10:35. Vi møter opp ved garderobebygget på Stemmen senest kl 0945. Det går buss fra Knarvik Skysstasjon kl 09:05 og denne er fremme ved Handelshøyskolen kl 09:34. Hadde vært fint om alle kan gi beskjed til Marius om de tar buss eller om de blir kjørt. Vi stiller med svarte drakter. De som møter er: Carro, Egzona, Helene Daa, Ingvild, Julie, Karianne, Lena, Marielle, Marte S, Mette, Mia, Silje, Sigrid, Solvor og Susanne Be. Aslaug, Connie, Helene M og Susanne Bo står over kampen på lørdag men er med på søndag. Hvis Sigrid ikke er klar til lørdagen er Aslaug med. Les her for  informasjon om søndagen

 • 21.03.2007:  17 stk på trening onsdag 21.mars kl 1830 til 2000 på Fossemyra og veldig bra intensitet og kvalitet i dag jenter. Det var ennå et hakk opp fra mandagen og bevegelsen i forkant av pasningen var slik vi ønsker. Kan vi ta med oss dette til kampene i helgen kan det bli mye gøy :-) Torsdag blir planene for helgen lagt og alle vil få beskjed om oppmøte etc i løpet av dagen. Dette blir selvsagt også lagt ut her.

 • 21.03.2007: For de som ikke har fått beskjed allerede: Spillere som skal spille kamp(er) søndag deltar selvsagt ikke i KRIK-Cup i Nordhordlandshallen lørdag til søndag.

 • 21.03.2007: Det blir treningskamp onsdag 28.mars kl 1830 for damelaget mot Valestrand/Hjellvik på Fossemyra. Damene fra Osterøy kom i forrige sesong på 3.plass i 3.divisjon etter å ha rykket opp fra 4.divisjon året før. Dette blir en fin test for oss hvor vi står like før påske og bare drøye tre uker før seriestart.

 • 20.03.2007: Det var 7 stk på trening på Fossemyra tirsdag 20.mars fra 1700-1845. Vi hadde en god spinningøkt på sykkel og droppet treningen ute denne gangen.

 • 20.03.2007: Gledelig at ENK har alle sine tre lag videre i Sting Cup. Juniorlaget er til og med kommet til semifinalen. Jentene spiller sine 16.delsfinaler lørdag 24.mars. ENK Jenter-1 spiller på Stemmemyren kl 10:35 mot Austrheim mens ENK Jenter-2 spiller på Stemmemyren kl 12:55 mot Baune. Juniorene spiller på Åstveit søndag kl 15:55 mot Voss. Strilen har heldigvis fått med seg at Sting Cup er i gang og dette sto på trykk tirsdag 20.mars til glede for nye lesere og sponsor :-)

 • 20.03.2007: Vi tar treningsfri førstkommende torsdag slik vi har flest mulige uthvilte bein til Sting Cup i helgen.

 • 20.03.2007: Oversikten over treningsoppmøte er nå lukket for andre enn trenerapparatet. Dette fordi det ikke skal føles som et negativt press å komme opp på listen. Når spillere er sliten eller skadet skal de selvsagt ikke gå på trening for å få treningsoppmøte, det gagner ingen. Verken spilleren selv eller laget.

 • 20.03.2007: Treningskampen for damelaget mot Valestrand sitt 3.div lag onsdag 21.mars er utsatt da de har problemer med å stille som avtalt. Ny dato og tidspunkt er onsdag 28.mars kl 1830

 • 19.03.2007: Mandag 19.mars var muligens den siste mandagen med trening inne i hallen. Går jentelaget videre i helgens Stig Cup så tar vi treningsfri mandag 26.mars. Så da er det forhåpentligvis slutt på seine mandager. Vi får nye treningstider etter påske og vil da trene mandag, tirsdag og onsdag på Fossemyra til gressbanen er åpen. Da vil vi trene tirsdag og onsdag på Fossemyra og mandag på gresset.

 • 19.03.2007: 22 stk på trening inne i hallen fra 2130 til 2230. Løpetrening med Harald som vanlig på mandager fra 2045. Vi ønsket på bakgrunn av kampene i helgen gå litt tilbake til treningsopplegget i vinter hvor pasningsspill og bevegelse hadde første prioritet. Med større trykk på treningene og stresse slå og gå ønsker vi større tempo. I tillegg blir det mye overtallspill igjen og  håper med det å få opp igjen intensiteten som lå til grunn for mye av de bra kampene vi har spilt i vinter. Treningen mandag var et skritt i riktig retning. Høyere tempo enn på lenge og mye bra spill. Vi hadde også besøk av småjentespillerne Anna, Linda og Monica og de gjorde et godt inntrykk. De kommer i en periode i alle fall trene med oss mandag og onsdag.

 • 19.03.2007: Damelaget møter Voss i sin semifinale i Sting Cup søndag 25.mars kl 1555 på Åstveit Kunstgress 2. Jentelaget spiller 16.delsfinale lørdag 24.mars kl 1035 mot Austrheim på Stemmemyren Kunstgress.

 • 18.03.2007: Vi gratulerer ENK Jenter 2 med en plass i sluttspillet i Sting Cup etter 2.plass i puljen med to seire og ett tap. Veronica og Zana leverte begge en kjempeinnsats og bidro til at laget nå møter Baune i 16.delsfinalen. Alle ENK-lagene er da videre og det er vi selvsagt kjempefornøyd med!

 • 18.03.2007: Damelaget som deltar i årets Sting Cup i juniorklassen tok seg videre til semifinalen med seier 4-0 over Selbjørn og 0-0 mot Åsane. Vi maser unødvendig mye og det blir ikke noe rytme i spillet. De gangene vi skaper noe bruker vi kant og har tempo i angrepsspillet. Dett var litt for sjeldent etter hvordan vi ønsker å opptre. I kampen mot Åsane var også aggressiviteten vekke i første omgang men dette kom seg heldigvis i andre omgang.

 • 18.03.2007: Det blir ikke treningsfri mandag 19.mars som først annonsert. Vi trener som vanlig i hallen fra 2130 til 2230. De som skal ha løpetrening med Harald møter ferdig skiftet 2045.

 • 17.03.2007: Jentelaget spilte sine innledende kamper i årets Sting Cup lørdag 17.mars. Tradisjonen tro var vi lite med i første kamp og leverte en heller slett forestilling i en 2-0 seier mot et Varegg/Sandviken 92-lag. Lite tempo og bevegelse lik null. Tempo og aggressivitet ble noe bedre i 4-0 seieren mot Gneist sitt andre lag men en humpete grusbane innbød ikke til noe festspill og vi takket høflig nei til å forsøke. I puljespillets siste kamp møtte vi 1.divisjonslaget Askøy og var oppmerksom på at vi måtte heve oss for å ha sjanse til seier. For å gjøre 2 x 15 minutter kort så ville Askøy mye mer enn oss. De løp dobbelt så langt, vant førsteballer og andreballer og vant til slutt fortjent 3-1. En liten lærepenge om at ingen tidligere prestasjoner kan skape nye resultater for oss. Vi må gjøre oss fortjent til å vinne og må heve oss flere hakk i sluttspillet neste helg. Større tempo, bedre bevegelse, bruk av kant og bedre pasninger er bare noen stikkord. I kampens hete er det selvsagt lov å være litt sure på hverandre men ikke gå i den fellen nå jenter å skylde på hverandre. Tenk hva akkurat Du kan gjøre bedre neste gang. Hva Du kan gjøre for laget for å bedre den felles prestasjonen! Men så er det det som er det fine med fotball, det er alltid en neste kamp hvor vi har sjansen til å rette opp inntrykket. Og den kampen kommer neste lørdag!

    

Vi lærte at selv om vi spiser frukt så må vi jobbe for å vinne kamper!

 • 16.03.2007: På grunn av problemer med spam så er gjesteboken nå passordbeskyttet. Brukernavn er Cantona og Passord er 96. At Eric Cantona scoret målet i FA-Cup finalen i 1996 hvor United slo LFC 1-0 er helt tilfeldig.

 • 16.03.2007: Da er lagene til årets Sting Cup tatt ut:

 • De som er i troppen til Jenter ENK-1 er: Aslaug, Carro, Egzona, Helene Daa, Helene M, Ingvild, Julie, Karianne, Lena, Marielle, Marte S, Mette, Mia, Sigrid, Silje, Solvor, Susanne Be og Susanne Bo. Av disse møter ikke Sigrid og Susanne Bo på lørdag. Oppmøte hjemme hos Marius lørdag kl 0840 hvor dere kan sette fra dere bager og klesskifte. Det går buss fra skysstasjonen kl 0810 og den er i følge ruteopplysningen fremme kl 0837 (Busstoppet ved Handelshøyskolen) Ta med begge draktene.

 • De som er med Jenter ENK-2 på søndag er Connie, Lise, Veronica og Zana. Dere møter søndag på Åstveit på Tertnes i Åsane kl 15:00. Dere får røde og hvite drakter når dere kommer dit.

 • For ENK Damer Junior som spiller på søndag er følgende med: Agnete, Andrea, Anne Berit, Carro, Heidi, Helene H, Ida, Ingvild, Karianne, Lene, Marianne, Marielle, Marte S, Silje, Solvor og Susanne Bo. I tillegg melder vi på Helene Daa,  Lena, Mette, Mia og Sigrid men disse er ikke med første helgen. Dersom noen ikke kan komme er Ingvild med i stedet. Oppmøte på søndag er på Møhlenpris kl 1400. ta med begge draktene.

 • 15.03.2007: 24 stk på torsdagstrening 15.mars fra 1945-2100. Etter individuell oppvarming og spill med heading hadde en gruppe spensttrening med Trond mens resten hadde intervalltrening.

 • 14.03.2007: 7 stk på trening på Fossemyra onsdag 14.mars fra 1830 til 2000. Flere hadde fått fri etter høyt aktivitetsnivå den siste tiden. Vi hadde treningen inne hvor vi først hadde en økt på sykkel før vi hadde litt apparattrening. 

 • 14.03.2007: Ønsker du en rask oversikt over aktivitetene fremover? Se Aktivitetskalenderen i menyen til venstre

 • 13.03.2007: 17 stk på trening på Fossemyra tirsdag 13.mars fra kl 1700-1930. Etter vanlig oppvarming med teknikk og pasningsøvelse spilte vi pressøvelse 2 mot 2 før vi avsluttet med 8 mot 8. Pressøvelsen går bedre og bedre og andreforsvarer er flink til å finne riktig avstand. Vi avsluttet treningen som vi gjør på tirsdager med en økt på sykkel inne med både tempo og motstand. Bra jenter! Mange er nok litt tung og sliten i kroppen for tiden og det er slik det skal være på denne tiden. Håper dere holder koken så slipper vi opp litt etter hvert frem mot seriestart :-)

 • 13.03.2007: Troppen til ENK-1 i Sting Cup vil bestå av 15-16 spillere. De som ikke er med spiller for 1.divisjonslaget ENK-2 som spiller sine kamper på Åstveit kunstgress søndag fra kl 1600. Se hjemmesiden deres for informasjon. Dere får beskjed om hvem som spiller for hvem etter treningen på torsdag når vi har fått oversikt over skadesituasjonen.

 • 12.03.2007: 22 stk på trening mandag 12.mars kl 2100-2230 i hallen. Vi hadde spillermøte før treningen kl 2000 i møterommet/kantinen i hallen hvor vi etter litt praktisk informasjon om rikets tilstand hadde teori rundt første og andre forsvarers rolle. Vi tok med oss dette i praksis ut i hallen og brukte en halv time på dette. Det er viktig at vi tar med oss tankene i spillsekvensen senere og ikke lar teori være teori men at vi tar det ut også i praksis. Vi skal øve mer på dette i tiden fremover og skal fokusere på dette i spillsekvensene.

 • 12.03.2007: Eikangers Bertine Færø spilte etter rapportene en god kamp for kretslaget J92 i helgen. Bertine laget ett mål og la opp til ett.

 • 12.03.2007: Oppsettet for årets Sting Cup er klart. Dette er Norges største jenteturnering og hele 3000 jenter vil være i aksjon. I jenteklassen er det 48 lag som er påmeldt mens det i juniorklassen bare er 6 lag påmeldt. Se oppsettet våres her: Reglementet finner du her

 • 11.03.2007: Både ENK-1 og ENK-2 tapte sine kvartfinaler med ett mål og røk således ut av NBK-Cup søndag 11.mars. Marginene ikke var på våres side og med noen skader undervegs ble det vanskelig. Vi er i midlertidig overbevist om at laget kommer sterkt tilbake og allerede neste helg er det nye muligheter i Sting Cup. Her er bilder av noen av spillerne/(trener) under turneringen lørdag:

       

 • 10.03.2007: Nordhordland hadde en liten sak etter seieren over Fana på Fossemyra

 • 09.03.2007: Det blir spillermøte i kantinen i NH-hallen før treningen på mandag. Vi skal ha litt teori samt at det blir litt informasjon om aktivitetene fremover som Sting Cup, treninger, treningskamper, seriestart og Gothia Cup. Vi starter møtet kl 2000.

 • 09.03.2007: Treningskampen for damelaget mot Loddefjord er flyttet til uke 16 som er uken vi har seriestart. Kampen spilles mest sannsynlig onsdag 18.april. Vi har da to treningskamper igjen før serieåpningen lørdag 21.april mot Flaktveit i tillegg til kampene i Sting Cup neste helg.

 • 08.03.2007: 23 stk på trening i hallen fra 1945-2100. Første halvtimen gikk med til første og andre forsvarer rollen hvor Trond og Øystein ledet øvelsene. Vi skal fortsette med fokus på dette på noen treninger fremover. Som vanlig på torsdager var det spensttrening med Trond etter dette. Lagene til innendørsturneringen i NH-hallen ble tatt ut etter treningen. Vi stiller med 2 lag fra jente elite samt at 4 spillere deltar på ett av lagene til 1.divisjonslaget. Med så mange gode spillere er det umulig å toppe et lag med 8 spillere. Det vil alltid være noen som ikke er blant de 8 som uten problemer kunne ha gått inn på laget så dette blir litt tilfeldig samt litt hvilke spillertyper som passer best sammen. Øystein leder NBK-1 mens Arvid/Marius leder NBK-2. Målet er å få alle lagene videre til sluttspillet på søndag så tar vi resten der i fra :-)

 • 08.03.2007: Strilen fant plass til en liten sak om ENK etter at Fyllingen ble sendt hjem til dalen med tap 2-1.

 • 07.03.2007: Treningskampen mot Fana Jenter på Fossemyra onsdag 7.mars kl 1830 endte med seier 5-2 etter 2-2 ved pause. Vi spilte en av våres beste kamper i vinter og det var gledelig at vi endelig også brukte kantspill i store deler av kampen. Vi jobbet hardt i midtbaneleddet og visste det ville bli rom mot Fana dersom vi gjorde det vi var enig om. Silje og Carro utnyttet dette til fulle og vi skapte mye. En del ting vi skal jobbe med men det tar vi på treningen i morgen :-) Målene denne gang ble laget av Marielle 2, Karianne, Silje og Carro. De som var med: Aslaug, Carro, Connie, Egzona, Helene D,  Ingvild, Julie, Karianne, Lena, Marielle, Marthe H, Mette, Mia, Sigrid, Silje, Solvor og Veronica.

 • 06.03.2007: 19 stk på trening på Fossemyra tirsdag 6.mars kl 1700-1930. Vi var ute første delen av treningen og etter oppvarmingen hadde vi 12 minutter med en grei pasningsøvelse, spilte 3 mot 6 og avsluttet med hurtige angrep 3 mot 3 som introduksjon til førsteforsvarerrollen. Siste timen var vi inne og hadde en økt med spinning/intervall Etter treningen så vi Liverpool mot Barcelona i Champions League og brukte opp litt av sponsorpengene på pizza. Etter at Liverpool hadde hatt 173 skudd på mål så vant til slutt Barca med 1-0.

  

 • 06.03.2007: Treningskampen for damelaget som var satt opp onsdag 14.mars forsøker vi å flytte til torsdag 15.mars kl 2030 pga Ylvis-forestilling.

 • 06.03.2007: Gneist rype har trukket seg fra NBK Cup i helgen. Nytt lag i puljen til NBK/Kvernbit 2 er NBK Vangberg

 • 05.03.2007: 23 stk på første trening etter vinterferien mandag 5.mars kl 2100-2230 i hallen. Som vanlig på mandagene spilte vi 5 mot 5 med vektlegging av bevegelse og balltempo. Bra intensivitet!

 • 05.03.2007: Samlingen etter treningen på tirsdag er flyttet fra kantinen i Nordhordlandshallen til klubbhuset på Fossemyra da de har TV3. Treningen varer til 1915-1930 og det er mulighet for å dusje/skifte etter det før vi ser returoppgjøret Liverpool-Barcelona og spiser pizza.

 • 05.03.2007: Førstkommende helg er det NBK-cup i Nordhordlandshallen. Jente Elite stiller med to lag i tillegg til at vi låner 4-5 spillere til 1.divisjonslaget. Lagene blir satt sammen etter treningen på torsdag.

 • 04.03.2007: Neste damekamp er onsdag 14.mars kl 1830 på Fossemyra mot Loddefjord sitt 4.div.lag

 • 04.03.2007: Damelaget slo Fyllingen sitt 3.divisjonslag 2-1 på Fossemyra søndag 4.mars. Vi fikk verst mulig start på kampen da Fyllingen fortjent tok ledelsen 1-0 etter 10 minutters spill. Det var et mye høyere tempo enn hva vi var vant til og det var liten tid med ballen før vi var under press. Etter hvert kom vi mer inn i kampen og matchet Fyllingen både på tempo og duellspill. Vi gikk til pause mer 0-1 men var optimistiske før andre omgang og hadde troen på at vi kunne slå Fyllingen med tilsvarende innsats og moral i andre. Det var bare gått 4 minutter av andre omgang når Carro setter inn utligningen på et lurt skudd fra høyre kant. Vi fortsatte å holde trykket men måtte vente helt til det 35 minutt før Marielle setter inn seiersmålet på et skudd ut i hjørnet fra 16 meter. Vi kan bli bedre når det gjelder besluttsomhet når vi er presset og ikke minst må vi bli flinkere til å bruke begge kantene. Men allikevel: Bra gjennomført kamp jenter!

 • 03.03.2007: Lørdag kl 1345 spiller Liverpool mot berømte Manchester United på Anfield. En bane som United ikke har tapt på de siste fire sesongene. Med seier vil United være 12 poeng foran Chelsea og et lite skritt nærmer ligagull :-) Fra dagens utgave av tippebladet Tips:

 

 • 02.03.2007: I rekken av maaaange bursdager den siste tiden så blir damelagets eldste spiller hele 19 år i dag! Gratulerer så mye med dagen Anne Berit :-)

 • 02.03.2007: Etterlysning! Vi mangler drakt nummer 32 både i hvit og sort. Noen som har fått to drakter....?

 • 01.03.2007: 8 stk på siste vinterferietrening inne i hallen torsdag 1.mars fra 1930-2100. Vi varmet opp med mye teknikk før vi spilte en i midten og spilte en mot en, to mot to og tre mot tre med keeper.

 • 01.03.2007: Ida blir 18 år torsdag 1.mars. Gratulerer med dagen Ida. Husk alle presangene er til deg :-)

 • 28.02.2007: Viktig! Vi skal ha reklame fra hovedsponsoren vår YIT på begge draktsettene og starter med de svarte. Den skal leveres inn senest på treningen mandag men vi tar i mot de allerede fra i dag. Etter at den svarte er ferdig og utlevert med reklame skal den hvite leveres inn.

 • 28.02.2007: 7 stk på vinterferietrening på på Fossemyra onsdag 28.februar fra 1830-2030. Etter oppvarming og en ny pasningsøvelse spilte vi 3 mot 4 før vi gikk inn for en økt på sykkel inne. Bra tempo i intervallene og til og med Carro måtte slutte å snakke etter en stund. Og undertegnede er sliten ennå.....

 • 28.02.2007: Vi spiller som kjent damekamp mot Fyllingen sitt 3.divisjonslag søndag 4.mars kl 1530. Oppmøte kl 1400. Vi bruker de hvite draktene da dommertrioen kun kan stille i svart. De som møter er: Agnete, Andrea, Anne Berit, Caroline, Heidi, Helene H, Helene D, Ida, Ingvild, Karianne, Lena, Lene, Marianne, Marielle, Sigrid, Silje og Solvor. Susanne Bo er bortreist. Gi beskjed snarest om du ikke kan være med.

 • 27.02.2007: Kampoppsettet for Jenter Elite er nå klart. Du finner det her Vi åpner hjemme mot Austevoll på Fossemyra søndag 15.april kl 1600. Pga kollisjon med damelaget så vil vi flytte jentelagets kamp mot Os 19.mai og damelagets kamp mot Vestsiden 24.mai. Kommer tilbake med endelig oppsett for begge lagene når dette er avklart. Ser også at jentelaget er satt opp med noen kamper på Knarvik Gress så vi får diskutere om vi ønsker dette eller om vi kun skal spille på Fossemyra.

 • 27.02.2007: Veronica har bursdag tirsdag 27.februar og blir 17 år. Gratulerer med dagen Veronica!

 • 26.02.2007: For de som er hjemme i vinterferien og som ønsker å trene litt så trener vi onsdag 1830-2000 På Fossemyra (inne/ute) og torsdag 1930-2100 inne i hallen. De som ikke kommer på trening tar ansvar selv og løper et par turer. Damelaget spiller treningskamp søndag 4.mars mot Fyllingen sitt 3.div lag mens jentelaget spiller mot Fana Elite onsdag 7.mars

 • 26.02.2007: Heidi blir 18 år mandag 26.februar. Gratulerer med dagen Heidi :-)

 • 25.02.2007: Egzona, Mia, Ingvild og Silje stilte opp på den første søndagstreningen 25.februar. Vi hadde en tøff intervalløkt hvor vi nok hadde en bedre intensitet enn på de vi har hatt tidligere. Bra jobbet jenter!

 • 24.02.2007: En liten notis fra lørdagsutgaven til Nordhordland eter seieren i damekampen mot Hordabø

 • 23.02.2007: De som ønsker å trene søndag 25.februar møter på Fossemyra senest kl 1330 hvor vi trener inne til klokken 1500. Det blir en intervalløkt på sykkel og apparattrening for de som ønsker det.

 • 23.02.2007: Damelaget spiller treningskamp mot Valestrand/Hjellvik onsdag 21 mars kl 1830 på Fossemyra. Valestrand/hjellvik kom i 2006-sesongen på 3.plass i 3.divisjon.

 • 23.02.2007: Husk at de som har fått utdelt spillerlisens på kr 170,- må betale denne for å være spillerberettiget i 4.div. Spiller som deltar uten lisens får kr 1.500,- i bot og er ikke forsikret. Lisensen utstedes av moderklubben. Kvernbit og Eikanger har fått beskjed om dette mens lisensen til NBK-spillere er delt ut.

 • 22.02.2007: 26 stk på trening i hallen torsdag 22.februar fra 1930-2100. Veldig bra innsats og gledelig at så mange fullfører spensttreningen til Trond. Dette var siste treningen før vi tar vinterferie. Det vil være frivillig trening for de som er hjemme. Kommer tilbake med hvilke dager dette blir. De som ikke kommer på trening denne uken må passe på at de har en økt eller to på egenhånd enten på ski eller en løpetur. Damelaget spiller kamp mot Fyllingen sitt 3.divisjonslag (som i forrige sesong rykket ned fra 2.divisjon) søndag 4.mars og det er greit å holde formen ved like frem til det.

 • 21.02.2007: Treningskampen mot Gneist onsdag 21.februar er avlyst pga fastfrosset snø på banen. De klarer ikke å fjerne den. Vi tar treningsfri i dag og snakkes i hallen i morgen.

 • 21.02.2007: Marielle har bursdag og blir 17 år i dag :-) Gratulerer med dagen!

 • 21.02.2007: Det har vært noen spørsmål om treningene på søndager. Søndagstreningen er ikke pliktig og gir heller ikke treningsoppmøte i statistikken. Dette er kun for de som ønsker å drive med egentrening. Er det mange nok som kommer kjører vi en intervalløkt på sykkel.

 • 20.02.2007: Vi feirer avtalen med YIT som ny hovedsponsor de neste tre sesongene. Etter treningen tirsdag 6.mars tar vi turen til det nye lokalet i klubbhuset til NBK. Dere kan dusje/skifte først på Fossemyra. Vi ser returkampen i Champions League mellom berømte Barcelona og noe mindre kjente Liverpool på storskjerm og spiser pizza. Foreldre kan gjerne være med! For at vi skal vite hvor mye pizza vi skal kjøpe så trenger vi påmelding til marius@united.no innen mandag 5.mars

 • 20.02.2007: 19 stk på trening på Fossemyra tirsdag 20.februar fra kl 1700-1815. Etter oppvarmingen spilte vi 8 mot 8 og forsøker å synliggjøre bruk av kant. Vi hadde spinning fra 1830 og her er det mer å gå på. Vi er ikke sliten nok når økten er over og flere må presse seg hardere under intervallene.

 • 20.02.2007: Husk at de som har fått utdelt spillerlisens på kr 170,- må betale denne for å være spillerberettiget i 4.div. Spiller som deltar uten lisens får kr 1.500,- i bot og er ikke forsikret. Lisensen utstedes av moderklubben. Kvernbit og Eikanger har fått beskjed om dette mens lisensen til NBK-spillere er delt ut.

 • 19.02.2007: 22 stk på trening i hallen mandag 19.februar. Halve gruppen hadde løpetrening med Harald. Vi spilte som vanlig 5 mot 5 og det var en av de bedre øktene. Veldig god bevegelse og spill på en og to touch. Tidvis imponerende ferdigheter på små flater.

 • 19.02.2007: Dersom det er interesse for det kan vi søndager fra 1300-1500 disponere styrkerommet. Vi planlegger da først en økt på syklene før de som ønsker det kan drive apparattrening etterpå. Vi starter opp med dette førstkommende søndag. Dette kan erstatte intervallegentreningen.

 • 19.02.2007: Vi evaluerer torsdagstreningen denne uken. Dersom bare 4-5 stk fullfører spenstøvelsene vurderer vi å kutte ut denne treningsformen og erstatte den med annen trening.  Alternativet er da ute på Fossemyra torsdager kl 2030-2200 eventuelt at vi beholder tiden inne og spiller 5 mot 5 som vi gjør mandagene (husk at vi da bare har 2/3 hall).

 • 18.02.2007: Damelaget slo Hordabø hele 5-1 i treningskamp søndag 18.februar på Fossemyra. Vi hadde stort sett full kontroll på kampen og vi spilte til tider rundt med gjestene. Vi hadde bra bevegelse noe som førte til at Hordabø ofte var på etterskudd. Dette skaper rom som vi er flinke til å utnytte. En solid kamp hvor alle lagdelene gjør en prestasjon de kan være stolt av. Vi trekker sjeldent frem enkeltspillere men denne gangen gjør vi et unntak. Agnete var suveren som midtstopper og gir laget ro og trygghet med herlig duellspill og en hurtighet av en annen verden. Målene denne gangen ble satt inn av Marianne med to, Lene og 92ane Karianne og Carro ett hver. Lene fikk se det gule som i følge dommer Halås egentlig var mørke oransje etter en noe sen takling. Laget trenger deg i 90 min Lene :-) De som var med: Andrea, Ida, Marianne, Karianne, Silje, Solvor, Helene H, Lene, Agnete, Susanne Bo, Carro, Sigrid, Zana, Heidi og Anne Berit. Neste damekamp er søndag 4.mars mot Fyllingen sitt 3.divisjonslag på Fossemyra kl 1530

Alltid gøy å slå Hordabø!

 • 18.02.2007: Carro spiller kretskamp for HFK 92 mot Varegg/Sandviken Jenter Elite søndag 18.februar kl 1400 på Lyngbø. Dersom noen er interessert i å se hvordan nivået er blant 92-spillerne så er dette en fin anledning til å se de beste jentene i aksjon.

 • 17.02.2007: Sandviken og Arna/Bjørnar sine Toppserielag spiller treningskamp i Vestlandshallen lørdag 17.februar kl 1100.

 • 16.02.2007: Vi har fått tilbud om kiosksalg på datapartyet errors som skal holdes i Nordhordlandshallen i påsken (5-7.april). Dette vil kreve dugnadsinnsats fra 10-12 jenter der hver jente jobber en av dagene i 2-3 timer. Vi vil da få all fortjenesten på kiosksalget. Forventet inntekt vil være kr 10.000,- dersom hver deltaker handler for kr 200,- i løpet av tre dager.

 • 15.02.2007: 16 stk på spensttrening i hallen torsdag 15.februar. Vi evaluerer torsdagstreningen i neste uke. Dette er veldig god trening men dersom bare 4-5 stk fullfører treningen er det kanskje bedre å kutte ut denne treningsøkten.

 • 15.02.2007: Damelaget spiller kamp mot Fyllingen sitt 3.divisjonslag søndag 4.mars kl 1530 på Fossemyra. Fyllingen rykte ned fra 2.divisjon i sesongen 2006.

 • 14.02.2007: Jentelaget slo Varegg/Sandviken med 2-1 i treningskamp onsdag 14.februar på Fossemyra. Byjentene åpnet kampen friskt og styrte spillet de første 10 minuttene. Vi hadde problemer med å sette i gang spill når vi først vant ballen og stresset veldig. Dette bedret seg etter hvert og det var ikke ufortjent når Silje ga oss ledelsen 1-0 på et frekt skudd fra skrått hold. Kampen var jevn etter dette og resultatmessig var det ikke noe å si på at Varegg utlignet like før pause. Andre omgang ble helt og holdent våres omgang. Vi orket betydelig mer en motstanderen og midtbanen vår løpte sikkert dobbelt så mye som gjestene. Dette førte til at vi skapte flere muligheter og det var helt fortjent når Marielle ga oss seieren etter å ha vunnet en duell mot keeper og kunne trille ballen i mål. Det var mange slitne jenter i dag  etter et høyt aktivitetsnivå siste tiden. Når vi like vel klarer å løpe gjestene i senk i andre omgang sier det mye om moral og vilje i laget. Bra jenter! De som var med var: Connie,  Helene, Helene D, Ingvild, Julie, Marielle, Marte H, Mia, Sigrid, Silje, Susanne Be og Veronica.

92ane Connie og Helene og som begge gjorde en god jobb i forsvaret

 • 13.02.2007: 17 stk på trening på Fossemyra tirsdag 13.februar fra kl 1700 til 1900. Første delen spilte de 8 som var ute en økt 8 mot 8 mot guttelaget. Vi slapp inn noen mål og laget to :-) Det var første intervalløkten på syklene og innsatsen var upåklagelig. Dere er nå litt kjent med lengden på intervallet og regner med at vi holder trykket oppe neste gang også. Anbefaler som sagt at dere kjører en tilsvarende økt på egenhånd en gang i uken.

Agnete laget verdens største pyramide av 5er baller med litt hjelp av Ida og Marianne

 • 13.02.2007: Årets Sting Cup som spilles helgen fredag 16.mars og helgen fredag 23.mars har rekorddeltakelse i år. Hele 266 lag er påmeldt og 3500 jenter vil være i aktivitet fra 58 ulike klubber. Dette er Norges største jenteturnering og vi deltar med ett lag i jenter 19 og ett lag i jenter 17. Programmet er ikke klart ennå men det blir selvsagt lagt ut straks det er klart.

 • 13.02.2007: Lena blir 17 år tirsdag 13.februar. Gratulerer med dagen!

 • 12.02.2007: 21 stk på trening i hallen mandag 12.februar fra 2100 til 2230. Som vanlig på mandagene brukte vi tiden på å spille 5 mot 5. Med mange trøtte bein etter et høyt aktivitetsnivå siste ukene brukte vi god tid på nedjogging og tøyning.

 • 12.02.2007: Det er avtalt treningskamp for jentelaget onsdag 7.mars mot Fana Jenter Elite på Fossemyra kl 1830.

 • 12.02.2007: Det er avtalt treningskamp for damelaget mot Fyllingen sitt 3.divisjonslag. Kommer tilbake med tidspunkt.

 • 12.02.2007: Informasjon om egentrening: Vi starter fra tirsdag 13.februar opp med en kondisjonsøkt i uken på sykkel basert på 4-4 metoden. Dette er fire minutter med intensitet like under det nivået hvor melkesyren melder seg. Så er det fire minutter med aktiv hvile hvor intensiteten ikke skal være høyere enn du kan føre en samtale med sidemannen. Så er det fire minutter med tempo igjen osv. Tilsammen fire intervaller. Det anbefales at denne treningen gjøres to ganger pr uke og vi legger opp til at hver enkelt som føler for det har den ene økten som egentrening. Etter økten på tirsdagene inne er det mulig å bruke styrkerommet for de som ønsker det.

 • 11.02.2007: Det unge damelaget slo fortjent Varegg/Sandviken med 3-2 på en iskald Stemmemyren søndag 11.februar. Marianne ga oss en tidlig ledelse 1-0 allerede etter 3 minutters spill etter godt forarbeid av Sigrid og målet ga oss den nødvendige selvtilliten til å spille vårt eget spill. Men Varegg/Sandviken lå lavt med laget og det var vanskelig å spille oss igjennom, og når banen var glatt så ble det lite av det kontante og effektive spillet vi viste mot Flaktveit. Det var noe ufortjent når Varegg/Sandviken utlignet til 1-1 etter at en håpløs dommer overså en soleklar offside og lot en av hjemmelagets spiller enkelt score alene med Susanne. Heldigvis viste vi styrke med umiddelbart å slå tilbake da Marielle på ny ga oss ledelsen med et velplassert skudd helt ute i hjørnet fra 20 meter. Vi gikk til pause med 2-1 ledelse og gikk ut i andre omgang med ønske om tidlig å avgjøre kampen. Spilleforholdene var dårlige med iskald vind og glatt bane og som i første omgang slet vi med å spille oss igjennom og Varegg/Sandviken kom mer inn i kampen. Men etter at Marianne økte ledelsen til 3-1 på en kanon fra 16 meter hadde ikke hjemmelaget mer å svare med. Selv om de reduserte til 3-2 like før slutt hadde vi full kontroll på kampen. De som var med var: Agnete, Andrea, Egzona, Heidi,  Helene Daae,  Ida, Ingvild, Lene,  Marianne, Marielle, Sigrid, Silje og Susanne Bo. (Helene H, Marte H, Mette og Solvor var blitt syk)

 • 10.02.2007: Jentelaget tok andreplassen i årets Arna Bjørnarcup lørdag 10.februar. Inne på parketten i Bjørarhallen spilte jentene i perioder meget god fotball med en og to touch og bra bevegelse i forkant av pasningen. Etter å ha tapt første kamp i innledende vant jentene sine to neste kamper enkelt i puljespillet. I kvartfinalen ble Arna Bjørnar slått 5-1 mens Arna Bjørnar 2 ble slått 3-0 i semifinalen. I finalen ventet Gneist Elite og det ble en jevn og tøff kamp. Gneist gikk opp til 1-0 før vi reduserte til 1-1. Vi økte rett etter til 2-1 før Gneist utlignet til 2-2. Så ble det mye Gneist. De laget 3 mål og gikk opp til 5-2 før vi startet opphentingen. 5 minutter før slutt reduserte vi til 5-5 og følte vel at vi hadde en god mulighet til å vinne kampen. 2 minutter før slutt gikk i midlertidig Gneist opp til 6-5 og selv om vi hadde noen muligheter på slutten så vant Gneist. Spillemessig når vi har ballen gjør vi veldig mye bra og er vel kanskje det beste laget i turneringen til å spille, mens vi har litt å gå på når det gjelder press og aggressivitet når vi mister ballen. Uansett:  Bra turnering jenter, og god og stødig ledelse Øystein!! Dessuten ligner gull litt på bronse.

 • 10.02.2007: Egzona blir 16 år lørdag 10.februar :-) Gratulerer med dagen!

 • 09.02.2007: Fredag kveld deltar vi i Arna Bjørnar Cup 2007 i Bjørnarhallen. Vi tar med de 10 som har vært på flest treninger i 2007: Sigrid (17), Silje (17), Ingvild (16), Solvor (16), Helene VD (15),  Mette (15),  Lena (14), Marthe H (14), Julie (12) og Egzona (11) I tillegg tar vi med Mia slik vi har med to keepere. Helene M har vært på 10 treninger og er reserve hvis en av de som blir med melder forfall. Oppmøte for avreise fra hovedinngangen i Nordhordlandshallen senest kl 1730 på fredag. Vi bruker de svarte draktene. Les mer om turneringen her:

 • 09.02.2007: Viktig vedrørende spillerlisens! Alle spillere som skal spille i 4.divisjon må tegne egen individuell spillerlisens. Dere vil få utdelt eller tilsendt en faktura på kr 170,- som må betales snarest. Det er moderklubben deres som har ansvaret for at dere blir innmeldt og dere er innmeldt med grunnlisens. Se innholdet og vilkårene for lisens/forsikring her

 • 08.02.2007: 23 stk på trening i hallen torsdag 8.februar fra 1930 til 2130. Vi holdt på en halv time lenger enn vanlig da hallen var ledig etter oss. Etter en felles oppvarming spilte vi 6 mot 6 i 2x12 minutt før Trond tok over med spensttrening.

 • 08.02.2007: Billedgalleri er alltid gøy både nå og for seinere bruk. Dersom noen kjenner noen som kan ta bilder under kampene våre hadde det vært glimrende. Kanskje noen som har fotografering som hobby og som vil ha sitt eget galleri på denne siden?

 • 08.02.2007: Vi ønsker en gjennomgang på skadesituasjonen i laget og ønsker en samtale med alle som sliter med dårlige knær, rygger etc på førstkommende mandag før treningen. Det er mulig noen burde trene alternativt over en lengre periode for å bli frisk og vi vil gjerne ha en oversikt over disse. Vi trenger en skadefri stall til seriestart.

 • 07.02.2007: 14 stk på trening på Fossemyra onsdag 7.februar fra 1830 til 2000 hvor 9 stk trente ute og 6 stk trente alternativt inne. Etter oppvarmingen spilte vi en i midten med en touch, spilte 3 mot 3 med vegger og avsluttet med spill 4 mot 5 på kjegler. En økt hvor pasninger og presisjon sto i fokus og det er tidvis imponerende å se kvaliteten på pasningene. Veldig mye bra jenter!

 • 06.02.2007: Snømåking igjen i stedet for vanlig trening ute på Fossemyra tirsdag 6.februar fra 1700 til 1830. Det var skuffende at jentene nok en gang var de som måtte finne frem snøskuffene mens guttelaget også denne gangen syntes det var mer behaglig å trene inne. Etter at vi tok kontakt med ledelsen i Kvernbit vedr dette så ble det tatt tak i dette og guttelaget ble beordret til en ekstra måkeøkt onsdag ettermiddag. Dette var allikevel for sent for oss da Bergen Nord måtte vite tidlig på kvelden om kampen onsdag kunne gå som planlagt. Slik banesituasjonen var når vi hadde måket i 90 minutt måtte vi dessverre utsette kampen mot Bergen Nord for jentelaget på ubestemt tid. Det er dårlig for klubbmoralen at ikke alle tar sin del av måkejobben.

 • 06.02.2007: Treningskampen for jentelaget mot Varegg/Sandviken søndag 25.februar er flyttet til onsdag 14.februar på Fossemyra kl 1830 på grunn av vinterferien.

 • 06.02.2007: Vi opprettholder et høyt aktivitetsnivå de neste tre ukene med mange kamper og treninger og tar en velfortjent vinterferie i uke 9.

 • 05.02.2007: På spillermøte før treningen mandag 5.februar ble Agnete og Marianne valgt som tillitsvalgte for damelaget mens Ingvild og Mette ble valgt som tillitsvalgte for jente elite. Disse danner også komiteen for sosiale aktiviteter :-)

 • 05.02.2007: 23 stk på trening i hallen mandag 5.februar fra 2100-2230. Lite trykk og engasjement i første spilldelen men dette kom seg betydelig i andre halv del. Vi må jobbe med å prate i spillet og bli tøffere i duellspill også på trening.

 • 04.02.2007: Det ble seier med hele 9-1 mot Flaktveit sitt damelag i en underholdende treningskamp søndag 4.februar kl 1800 på Fossemyra. Vi spilte til tider meget god fotball der bevegelse og pasninger ofte satt slik vi ønsker det. Spesielt i første omgang var vi gode og brukte også kantene bedre enn i andre omgang. Vi mister ballen noen ganger unødvendig med dårlige tversoverpasninger og vi kan bli betydelig flinkere til å bruke blikket og vende spillet når vi har gått oss fast. Arbeidsmoralen er som alltid veldig god. Flaktveit som kom på andre plass i fjorårets 4.divisjon stilte med sitt beste lag med unntak av 2-3 spillere og var nok ikke helt fornøy med hvordan de ble rundspilt i kveld. Vi stilt med et ungt lag hvor gjennomsnittsalderen var 16 1/2 år og hvor kun Marianne hadde spilt seniorfotball før. De som var med var: Agnete, Andrea, Carro, Heidi, Helene,  Ida, Karianne, Lene, Marianne,  Silje, Sigrid, Solvor og Susanne Bo. Det ryktes at det kommer en liten sak rundt kampen i Strilen som kommer ut tirsdag 6.februar. Neste damekamp er søndag 11.februar kl 1900 på Stemmemyren

 • 02.07.2007: Jentelaget spiller treningskamp mot Bergen Nord onsdag 7.februar kl 1830 på Fossemyra. Oppmøte kl 1730 og vi bruker de svarte draktene.

 • 02.02.2007: Jentelaget har avtalt kamp mot Varegg/Sandviken søndag 25.februar kl 1400 på Fossemyra. Og nå er det vel på tide å slå disse byjentene...?

 • 01.02.2007: 19 stk møtte hvorav 15 stk hadde spensttrening i hallen torsdag 1.februar 1930-2100. Trond har et bra opplegg og det er imponerende å legge merke til den fremgangen dere har hatt. Husk at dere må utfordre dere selv og enkelte kan bli enda dypere og bruke lår og setemuskler bedre. Det kan være greit å være godt trent når vi skal møte de store damene i 4.divisjon :-)

 • 01.02.2007: Arna Bjørnar takker for kampen og synes som de fleste at det var en jevn kamp hvor deres rutine var utslagsgivende. De ønsket ny kamp mot oss og vi har foreløpig avtalt onsdag 21.februar kl 1830 på Fossemyra

 

 • 23.01.2007: Det ble tap 4-2 i treningskampen for jentelaget mot Arna Bjørnar onsdag 31.januar kl 1830 på Fossemyra. Vi spilte bra fotball første halvtimen men falt noe av etter dette. Vi må ha et høyere tempo og bedre presisjon i lengre perioder og i tillegg må vi bli tøffere og bedre i duellspillet. På jente elite nivå får vi heller ikke så mange sjanser og blir straffet for personlige feil. Men dette er ting som er enkelt å rette på med de spillerne vi har. Det er betryggende å se laget forsøke å være konstruktiv og hele tiden se etter løsninger når vi har ballen. Resten skal vi bli bedre og bedre på jo flere treninger og kamper vi legger bak oss. I tillegg har flere hatt en treningsmengde som ligger over hva de er vant til og er nok litt tung i beina, men dette vil også bli bedre når vi løser litt opp etter hvert. Marte og Marielle laget målene våres denne gangen. De som var med var: Aslaug, Connie, Debbie, Helene D, Karianne, Ingvild, Mette, Mia, Marthe H, Marielle, Nathalie, Silje, Susanne Bo og Solvor. Stor takk til Marius Halås og linjemennene som bidro til å skape en fin ramme rundt kampen.

 • 31.01.2007: Divisjonsoppsettet for Jenter 15-17 er klart. NBK/Kvernbit Elite spiller i Jente Elite mot: Arna Bjørnar, Austevoll, Baune, Bergen Nord, Bønes, Fana, Gneist, Os, Tertnes, Varegg og Voss. Se alle avdelingene her

 • 31.01.2007: Vi deltar som kjent i innendørsturnering fredag 9.februar i Bjørnarhallen. Vi teller opp de 10 jentespillerne som har vært på flest treninger etter treningen på torsdag i neste uke og drar innover til Arna med de.

 • 31.03.2007: Minner om innbetaling av egenandel Gothiacup og betaling av treningssettet. Betalingsfristen er 1.februar på Gothiacup og 2.februar på treningssettet.

 • 30.01.2007: 18 stk hvorav 6 stk trente alternativt på trening på Fossemyra tirsdag 30.januar fra 1700 til 1830. Etter oppvarming og en liten intervalløkt spilte vi 4 mot 2 med bra intensitet. Siste halvtimen spilte vi 7 mot 7 og det er fremdeles fremgang i spillet. Synes vi er i store perioder flinke til å skaffe oss rom og vinkel i forkant av pasningen. Det er en jevn gruppe som sammen presterer veldig bra. Innsatsen og innstillingen er der vi ønsker den. Veldig bra jenter!

 • 30.01.2007: Connie blir 15 år tirsdag 30.januar 2007. Gratulerer med dagen!

 • 30.01.2007: Ny dato for damelagets kamp mot Flaktveit er søndag 18.februar kl 1930 på Fossemyra

 • 29.01.2007: Trening i hallen mandag 29.januar fra 2100-2230

 • 29.01.2007: Arna Bjørnar tok kontakt med oss i går og ønsket treningskamp mot jentelaget og vi ble enig om onsdag 31.januar på Fossemyra kl 1830

 • 28.01.2007: Kampen mot Hordabø søndag 28.januar er utsatt pga is på banen. Kommer tilbake med ny dato  Neste kamp for damelaget er da søndag 4.februar kl 1800 på Fossemyra mot Flaktveit.

 • 26.01.2007: Damelaget spiller treningskamp søndag 11.februar kl 1900 på Stemmemyren mot Varegg/Sandviken.

 • 26.01.2007: Jentelaget spiller neste treningskamp onsdag 7.februar kl 1830. Motstander ikke helt klar ennå men det er mulig det blir mot et guttelag med 92-spillere.

 • 25.01.2007: 19 stk på spensttrening torsdag 25.januar i hallen 1930-2100. Innsatsen er kjempebra og dette er trening som dere ganske sikkert kommer til å ha mye igjen for :-) Vi startet også utdelingen av de nye draktene. Ta godt vare på både trøyer, bukse og strømper. Vi skal alltid bruke korrekt drakt i kamp og ingen spiller i andre sammensetninger enn de offisielle draktene. Dvs ingen stiller i gule strømper etc....

 • 24.01.2007: Etter nye 90 minutter med snøskuffene slo Jentelaget meget enkelt Austrheim 14-0 i treningskamp onsdag 24.januar på Fossemyra. Vi fokuserte før kampen at dersom det ble enkelt så skulle vi prioritere pasninger og bevegelse foran enkeltprestasjoner. Det klarte vi fint og det var i perioder mye bra spill. Vi spilte i utgangspunktet 4-4-2 selv om formasjonen i andre omgang lignet mer på 1-1-4-4. Målscorere var Karianne med 6, Sigrid med 3, Carro med 2, Silje med 2og Laila med 1. De som var med: Aslaug, Carro, Helene D, Egzona, Helene, Ingvild, Julie, Laila, Mia, Silje, Karianne, Lena, Marthe N, Marthe H, Mette, Sigrid og Solvor.

Ballen var ofte innen for 16 meteren til gjestene

 • 23.01.2007: Den utsatte treningskampen for Damelaget mot Flaktveit går søndag 4.februar kl 1800 på Fossemyra.

 • 23.01.2007: 19 stk møtte til snømåking på Fossemyra tirsdag 23.januar. Det så litt håpløst ut men etter at samtlige jobbet i 90 minutt var hele kunstgressbanen snøfri og klar til kamp mot Austrheim i morgen! Bra jobbet jenter!

       

Manuell måking styrker lagmoralen!

 • 23.01.2007: Vi har fått plass på Quality Hotel Winn i Göteborg. Vet ikke så mye om hotellet foreløpig men mer info kommer sikker fra Gothia-komiteen etter hvert. Her er et par bilder:

           

 • 22.01.2007: 24 stk på trening i hallen mandag 22,januar kl 2100-2230. Det har vært et jevnt oppmøte på treningene så langt og vi er bra fornøyd med progresjonen i prestasjonene. Vi har fokus på bevegelse i forkant av pasningen, det å vise seg frem og ville ha ballen. Synes flere viser selvtillitt og det er mange bra kombinasjoner i pasningsspillet.

 • 22.01.2007: Vi skal fra februar av begynne å trene to økter i uken med utholdenhetstrening bygget på Professor Jan Helgerud sine prinsipper. Klubber som Celtic og Barcelona har benyttet treningsmetodene med hell. Prinsippet er intervalltrening på 4 x 4 minutter med 3 minutters aktiv hvile i mellom. To økter i uken vil bedre øksygenopptaket med 1% pr uke. Etter 16 intervalløkter vil du kunne løpe 2 km lenger pr kamp, gjennomføre dobbelt så mange sprinter og være 30% mer involvert med ball. Utrolig men vitenskaplig bevist og er dobbelt så effektivt som annen trening med samme omfang. Vi vil også drive hurtighetstrening med trener fra AKS-friidrett.

 • 22.01.2007: Treningskampen for damelaget mot Hordabø er flyttet til kl 1900 på søndag. Var opprinnelig satt opp kl 1500.

 • 21.01.2007: Treningskampen mot Flaktveit Damer søndag 21.januar er avlyst pga is på banen. Kommer tilbake med ny dato snart vi har noe klart. Neste damekamp er således søndag om en uke hjemme mot Hordabø :-)

 • 18.01.2007: Serieoppsettet for 4.divisjonslaget er nå klart. Vi åpner hjemme mot Flaktveit søndag 22.april på Fossemyra kl 1400. Regner ikke med at gressbanen er klar så tidlig. Resten av hjemmekampene vil gå på Knarvik Gress fortrinnsvis på torsdager.

 • 18.01.2007: Damelaget spiller kamp borte mot Flaktveit søndag 21.januar kl 1800. Kampen går på Breimyra i Åsane. NB! Det er grusbane da kunstgresset ikke er ferdig ennå. Det er oppmøte ved hovedinngangen til Nordhordlandshallen kl 1630. De som møter er: Agnete, Andrea, Anne, Elisabeth, Heidi, Helene H, Ida, Lene, Marianne, Marielle, Sigrid, Silje, Solvor, Stine, Susanne Bo og Zana.

 • 18.01.2007: 27 stk på spensttrening i hallen torsdag 18.januar fra 1930 til 2100 i hallen. Bra oppmøte jenter!

 • 18.01.2007: Mange synes sikkert det har vært mange treninger siden oppstarten og er kanskje litt sliten. Men på dette nivået må vi trene mye (og riktig) for å bli gode. Vi vil garantert få igjen for treningsmengdene når serien begynner, så se på dette som en god investering :-) (Trenger du en liten pause så er det selvsagt mulig å stå over en trening eller to.)

 • 17.01.2007: Jenter 15-17 slo Bergen Nord 1-0 i årets første treningskamp på Fossemyra onsdag 17.januar etter en sen scoring fra Karianne. Det var uvante lagdeler som spilte sammen for første gang og vi var naturlig nok veldig spente før kampen. Vi fokuserte ikke på resultat men ønsket å få frem det vi har lagt vekt på på treningene. Vi er i perioder veldig flink til å skape to mot en situasjoner og oppsøker og skaper rom med mye bevegelse i forkant av pasningen. Når vi i tillegg har ro og bevisst forsøker å spille våre medspillere gode så bidrar dette til mye bra spill, og selv om vi fremdeles har mye å gå på (spesielt i duellspill) så viste alle 17 som var med at det er kvalitet i laget. Også er det alltid gøy å vinne fotballkamper :-) Bra jenter!!

 • 17.01.2007: Vi ønsker at alle har felles sort trenings- reisesett med den nye logoen til samarbeidsklubbene. Det er foreslått å benytte settet som vist her og det er en del som har bukse og jakke i denne typen  fra før. Det er garantert supplering ut 2008 på X-line windbreaker og X-line joggebukse i bomull. Prisen for jakken er kr 280,- og for buksen kr 209.-. Bagen koster kr 209,- Totalt for hele settet blir dette kr 698,- Vi får da trykket på initialer på bukse og jakke samt klubblogoer. Vi begynner å ta opp bestilling på dette på treningen torsdag 18.januar og sender inn ordren fredag 26.januar.

        

 • 17.01.2007: Zana har bursdag i dag og fyller 17 år :-)

 • 16.01.2007: 24 stk på trening på Fossemyra tirsdag 16.januar kl 1700-1830. Vi varmet opp med utside/innside og finter, spilte overtallspill 4 mot 2 og spilte 7 mot 7 før vi avsluttet med en liten intervalløkt. Tema var som det skal være i hele januar, slå og gå. Vi skal gjøre oss spillbar og legger vekt på at det er bevegelse i forkant av pasningen.

 • 16.01.2007: NBK, Eikanger og Kvernbit har gitt beskjed om at hver enkelt nå må kjøpe tape til ankler etc. Vi vil kun ha tape til akutt hjelp i skrinet.

 • 15.01.2007: 26 stk på trening mandag 15.januar inne i  hallen fra 2100-2230. Etter oppvarmingen spilte vi som vanlig på mandagene 5 mot 5. Det er veldig bra spill i perioder men vi har fremdeles for lange sekvenser der det er lite bevegelse i forkant av pasningen. Det ble avholdt spillermøte i kantinen før treningen hvor det sportslige opplegget samt informasjon om Gothiacup sto på agendaen.

 • 11.01.2007: Trening inne i hallen fra 2000 til 2100 med oppmøte 1930 for oppvarming.

 • 11.01.2007: "Det skapes eksempelvis ikke motivasjon og ny giv når kvinnenes cupfinale legges til Bislett for å spare Ullavaal-gresset til guttas kamp. " Dette sier tidligere Toppidrettsjef i NIF Bjørge Stensbøl til Bergens Tidende. Les hele innlegget på bt.no her.

 • 10.01.2007: 13 stk på trening onsdag 10.januar kl 1830-2000 på Fossemyra. Mange hadde fått "fri" denne onsdagen pga blant annet akademitrening. Etter oppvarmingen spilte vi angrep i soner før vi spilte 7 mot 7. Ønsker at flere melder seg på når vi spiller og tydelig starter en bevegelse i forkant av pasningen. Det ble til tider litt stillestående. Vi avsluttet med en stafett hvor det vinnende lag fikk Brownies :-) Dessuten regnet det ikke!!!!!!

 • 10.01.2007: Minner om treningskampene i januar. Damelaget spiller søndag 21.januar mot Flaktveit borte og søndag 28.januar på Fossemyra mot Hordabø. Jentelaget spiller onsdag 17.januar mot Bergen Nord og onsdag 24.januar mot Austrheim. Begge disse går på Fossemyra.

 • 09.01.2007: Som de fleste sikkert har sett var vi i Strilen 4.januar. (Her er Pdf utgaven)

 • 09.01.2007: Det var 23 stk på trening på Fossemyra tirsdag 9.januar fra 1700-1830. etter oppvarming med 8-tall brukte vi 15 min på pasningsfirkant, spilte 2 mot 4 og 4 mot 8 før vi spilte 6 mot 6. Vi avsluttet med en kort intervalløkt. Som vanlig regnet det, som det har gjort de siste 74 dager.

 • 08.01.2007: Debora fyller 16 år mandag 8.januar :-) Gratulerer med dagen Debbie!

 • 08.01.2007: 28 stk på trening i hallen mandag 8.januar fra 2100-2230. Bra oppmøte jenter selv om jeg hadde ønsket at flere "eldre" også melder seg på. etter oppvarmingen spilte vi 5 mot 5 i 2 x 12 minutters omganger. Det var bra tempo og mye godt spill. Det jobbes godt og pasningsspill og bevegelse sitter bra. Vi fortsetter å ha dette som tema på treningene fremover.

 • 07.01.2007: Kvernbit sitt jentelag og Eikanger og NBK sine småjentelag deltok i Mangercup som hadde finalehelg søndag 7.januar. Kvernbit tapte finalen mot Hordabø mens Eikanger slo NBK i finalen. (bildene er hentet fra Nordhordland avis)

    

                                       Carro og Annelise i duell                                     Mia ordner opp

 • 07.01.2007: 25 stk har nå svart at de kan og ønsker å reise på sommerturnering. Vi har meldt på ett lag i jenter 18-19 i Gothiacup 15.-21.juli. Vi satser på å ha klar en turkomité ganske raskt og vil komme med mer info etter hvert. De som har svart ja er: Agnete, Anne Berit, Andrea, Aslaug, Carro, Heidi, Helene D, Helene H, Ida, Ingvild, Julie, Lena, Lene, Marianne, Marielle, Marthe H, Mette, Sigrid, Silje, Solvor, Stine, Susanne Be, Susanne Bo, Trine og Zana.

 • 05.01.2007: Viktig vedr sommerturnering 2007. På grunn av hotellbestilling så må vi være raskt ute med bestillingen og trenger svar fra dere allerede innen 7.januar. Kostnaden for hver enkelt jente vil være avhengig av dugnad og sponsorer men vil med deltakerkort, transport, 7 netter på hotell med frokost samt middag hver dag komme på rundt kr 2.000,- Vi ber dere fylle ut dette skjemaet  Se gjerne billedgalleriet fra 2006 eller Susanne sin scoring på video!

 • 04.01.2007: Hele 27 stk på spensttrening inne i hallen torsdag 4.januar. Ikke alle kunne være med på grunn av kneproblemer og vi vil neste gang ha alternativ trening for disse. Vi forsøkte å spille litt fotball på slutten men det selvsagt problematisk med så mange på så kort tid. Vi skal legge opp treningen litt annerledes neste torsdag men vil fortsette med spensttrening som hovedtema. Regner med det er noen støle kropper i dag :-)

 • 04.01.2007: 01.01.2007: Informasjon om treningsgrupper etc. for sesongen 2007  I januar vil det være mulighet for de som er oppført i spillergruppen til å trene med damer / jenter elite. Denne gruppen består av 41 navn pr i dag. Det vil i løpet av januar bli tatt ut 30-32 stk som vil trene med dame / jenter elite. De resterende vil da få sin base i jenter 1.divisjon. Ta kontakt snarest med Marius dersom noe er uklart eller om du har spørsmål rundt dette

 • 03.01.2007: 20 stk på trening onsdag 3.januar kl 1830-2000 på Fossemyra. Etter oppvarming med 8-tall og pasning spilte vi 2 mot 4 og 3 mot 6. Vi forsøker å jobbe med bevegelse i forkant av pasningen og at hver enkelt skal skape rom og oppsøke rom. Dette var også tema når vi spilte 5 mot 5 siste delen. Vi avsluttet med en intervalløkt med 2 minutters intervaller.

 • 03.01.2007: Puljeoppsettet for Damer 4.divisjon er nå klart. Total er det 17 lag som er påmeldt og vi er kommet i 4.divisjon avdeling 2 med tilsammen 9 lag. Dette er Eikanger/NBK/Kvernbit, Åsane, Flaktveit, Varegg, Nymark 2, Strandebarm, Øygard 2, Vestsiden-Askøy og Hordabø. Den andre avdelingen består av Rosendal, Trio, Odda, Voss 2 , Loddefjord, Baune, Bergen Nord og Fyllingen 2.

 • 03.01.2007: Kampdagen for Arna-Bjørnar Cup er flyttet til fredag 9.februar. Vi har meldt på ett lag . Det er 5er fotball i Bjørnarhallen og vi tar med 10 spillere til denne turneringen. Dersom vi får lov å stille med felles lag stiller vi som NBK/Kvernbit, hvis ikke blir det et reint NBK-lag. Det kommer litt an på om vi får sammenslåingen godkjent av fotballkretsen i tide. Laget blir tatt ut etter treningsoppmøte og innsats på treningene i januar og vil bestå av jenter født i 1992-1990. Vi stiller i klassen jenter 16 år.

 • 02.01.2007: Bare 10 stk på trening på Fossemyra tirsdag 2.januar kl 1700-1830. Litt skuffende at noen ikke gir beskjed at de ikke kommer. Da blir det vanskelig å planlegge treningen.

 • 02.01.2007: Husk innbetaling av kalenderpenger kr 400,- til kontonr 3632 53 45696 snarest og senest innen onsdag denne uke. Vi har fått tilbakemelding fra NBK at bare noen få har betalt.

 • 01.01.2007: Vi ønsker at lagene deltar på en turnering også sommeren 2007. På grunn av hotellbestilling så må vi være raskt ute med bestillingen og trenger svar fra dere allerede innen 7.januar. Kostnaden for hver enkelt jente vil være avhengig av dugnad og sponsorer men vil med deltakerkort, transport, 7 netter på hotell med frokost samt middag hver dag komme på rundt kr 2.000,- Vi ber dere fylle ut dette skjemaet  Se gjerne billedgalleriet fra 2006 eller Susanne sin scoring på video!